Obavijesti

News

Komentari 5

Nick Wallenda bez sigurnosne užadi prelazi Grand Canyon!

Nick Wallenda bez sigurnosne užadi prelazi Grand Canyon!
4

Spektakularan podvig 34-godišnjeg američkog akrobata prenosit će Discovery Channel, a prenosit će ga uživo u ponedjeljak 24. lipnja u 2 sata ujutro

VIDEO

Najavljujemo spektakularan pothvat Amerikanca Nicka Wallende koji će u nedjelju 23. lipnja 2013., bez sigurnosne užadi, na žici pokušati prijeći veličanstveni Grand Canyon. 

Grist ćete nokte od neizvjesnosti

To će biti jedan od najuzbudljivijih i najneizvjesnijih prijenosa uživo u povijesti - Nik Wallenda, legendarni američki akrobat, bez zaštitnih će užeta, hodajući po žici, pokušati prijeći preko Grand Canyona u američkoj saveznoj državi Arizoni. 

Discovery Channel će u nedjelju 23. lipnja u gotovo 200 zemalja svijeta ekskluzivno prenositi ovaj jedinstveni događaj tijekom kojega će mnogi gristi nokte zbog neizvjesnosti.

- Ovo je veliki projekt za nas, a ja sam sretan što mogu reći da je Discovery Channel jedinstven po tome što će u domove gledatelja donijeti jedan od najiščekivanijih live-evenata koji će se dugo prepričavati - rekao je Luis Silberwasser, Executive Vice President i direktor za sadržaj na  Discovery Networks Internationalu.

Prošle godine na žici je prehodao slapove Niagare

Na visini od nevjerojatnih 465 metara, ovaj će 34-godišnji američki akrobat pokušati nadmašiti svoj lanjski podvig kada je postao prvi čovjek na svijetu koji je na žici prehodao iznad slapova Niagare, prešavši tako američko-kanadsku granicu na visini od “sitnih” 62 metra.

Ulog je, kaže, za njega isti, bez obzira na visinu. 

Ovo je ispunjenje mog životnog sna, kaže Wallenda

- Između mene i tla samo je pet centimetara tanko uže. Jedva čekam da publici pokažem nikad do sad viđen pogled na kanjon. Ovo je ispunjenje mog životnog sna - kaže Nik Wallenda, koji nastavlja već sedam generacija dugu obiteljsku tradiciju cirkuskih hodača po žici, a svoj najveći izazov do sada Wallenda je posvetio svom pokojnom pradjedu Karlu Wallendi, koji je 1978. u Puerto Ricu pao s užeta i poginuo.

Na teritoriju Navajo Indijanaca

Spektakularan prijelaz jedne  od najfascinantnijih prirodnih ljepota  na teritoriju SAD-a održat će se u zabačenom dijelu kanjona, koji je pod upravom Navajo Indijanaca.

- Čast nam je biti dio ovog povijesnog događaja i pokazati svu ljepotu našeg rezervata - rekao je Geri Hongeva-Camarillo, predstavnik za medije okruga Navajo.

- Navajo je dom za više od desetak nacionalnih spomenika, parkova i mjesta naših plemenskih predaka, ali i  jedna od top svjetskih turističkih destinacija - istaknuo je Hongeva-Camarillo.

Prijenos uživo u ponedjeljak 24. lipnja 

Prijenos uživo u produkciji je Peacock Productions za Discovery, a izvršni producenti su Gretchen Eisele, Knute Walker i Benjamin Ringe. Izvršni producent Discoveryja je Howard Swartz. Više informacija na www.discovery.com, na Facebook stranici Facebook.com/discovery i na Twitter@Discovery.

U Hrvatskoj će se live prijenos moći pratiti na Discovery Channelu 24. lipnja u 2 sata, a snimku prelaska moći ćete pogledati u utorak 25. lipnja u 20 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je