Obavijesti

News

Komentari 71

Nije očekivala: U nagradnoj igri 24sata osvojila stan u Zagrebu

Nije očekivala: U nagradnoj igri 24sata osvojila stan u Zagrebu
9

Pjevačica Lea Dekleva je pred tročlanom komisijom i javnom bilježnicom od čak 128 tisuća pristiglih kuverti izvukla dobitnicu - Zagrepčanku Ljubicu Horvat (53)

VIDEO

Dobitnica vrijednog dvosobnog stana u Zagrebu je Ljubica Horvat (53). Od čak 128 tisuća pristiglih kuverti, pjevačica Lea Dekleva izvukla je baš njenu. 

Do 1. ožujka skupila je potrebnih 14 kupona i postala ponosna vlasnica prostranog stana od 53 kvadrata u Ilici s prostranom terasom. Zagrepčanka je sretnu vijest primila na poslu. 

- Ma zezate me, ne zezate, ne? Stvarno? Ma to je neka šala... Ma ja ću past u nesvjest ako je to istina, jer, evo upravo stojim. Nevjerojatno... - nije mogla skriti oduševljenje Ljubica. No, do prvog aprila još je daleko. 

 Što ću sa stanom? Prerano je, ne mogu ni razmišljati. Nisam očekivala ovakav dobitak...

- Drago mi je da danas nije prvi april, ali stvarno sam mislila da me netko zafrkava - govori uzbuđena Ljubica koja inače radi kao čistačica na Filozofskom fakultetu. 

Na pitanje kada će skupiti stvari i preseliti u novi stan, rekla je kako će, kad se pribere, još jednom provjeriti da je to stvarno istina. 

- Imam dvije kćeri. Ljiljana je udana, a Mirjana radi i studira i živi samnom u kući na Žitnjaku. Možda ću ga dati jednoj od njih - rekla je šokirana Ljubica koja novine 24sata čita svaki dan i igra sve nagradne igre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.