Obavijesti

News

Komentari 0

'Nije točno da se Božo Petrov upisao na fakultet preko veze'

'Nije točno da se Božo Petrov  upisao na fakultet preko veze'
1

Netočne su i proizvoljne tvrdnje koje se navode u tekstu članka da je Metković stao i da su se najveći projekti zaustavili, stoji u zahtjevu za ispravak Jadranke Sloković

VIDEO

Odvjetnica Jadranka Sloković obratila se kao punomoćnica Bože Petrova redakciji 24sata te zatražila objavu ispravka objavljenih informacija koje su navedene u tekstu  'Stipe Gabrić Jambo: Petrov se upisao preko veze na fakultet' koji je objavljen 28. svibnja 2016. godine na portalu 24sata.

- Neistiniti su navodi autora Borisa Rašete objavljeni u članku 'Stipe Gabrić Jambo: Petrov se upisao preko veze na fakultet'.
Temeljem odredbi članka 40. Zakona o medijima, ovime zahtijevam da prvom prilikom na vašem portalu, na istom ili jednakovrijednom mjestu objavite sljedeći ispravak neistinitih informacija bez kraćenja, a vezano na tekst objavljen na: https://www.24sata.hr/news/stipe-gabric-jambo-petrov-se-upisao-preko-veze-na-fakultet-476213

Netočna je tvrdnja objavljena u članku pod naslovom 'Stipe Gabrić Jambo: Petrov se upisao preko veze na fakultet' u kojima se navodi da: 'Božo Petrov nije imao uvjete i na fakultet u Mostaru se upisao preko veze'.
Netočne su i proizvoljne tvrdnje koje se navode u daljnjem tekstu članka da je Metković stao i da su se najveći projekti zaustavili. 

Stoga temeljem čl. 22. st. 1. i 2., čl. 40. i čl. 41. Zakona o medijima zahtijevam da se ovaj ispravak objavi bez promjena na istom ili istovrijednom mjestu programskog prostora i na isti ili istovrijedan način - svakako ne u rubrici predviđenoj za reagiranja i pisma čitatelja - stoji u zahtjevu za ispravkom odvjetnice Jadranka Sloković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.