Obavijesti

News

Komentari 40

Na tijelu nije bilo težih ozljeda: Čini se da je Sašu izdalo srce...

Na tijelu nije bilo težih ozljeda: Čini se da je Sašu izdalo srce...
12

Saša Repeša (50) iz Rijeke, vozač ralice što se izvrnuo na autocesti Rijeka – Zagreb, te zabio u zaštitnu ogradu, nije zadobio praktički nikakve ozljede. Obdukcija je pokazala da je umro prirodnom smrću

VIDEO

Vozač kamiona ralice Hrvatskih autocesta Saša Repeša, koji je izgubio život u nesreći u božićnoj noći, preminuo je ipak prirodnom smrću, piše Novi list.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:58

Pokazala je to jučerašnja obdukcija nad mrtvim tijelom u riječkom Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku. Osim toga, kako se neslužbeno saznaje, pokazala je i da nesretni 50-godišnji Saša Repeša iz Rijeke, vozač kamiona ralice što se izvrnuo na autocesti Rijeka – Zagreb, nasuprot Inine benzinske crpke na Cerniku, te zabio u zaštitnu ogradu, nije zadobio praktički nikakve ozljede.

Pretpostavlja se da je nesretni vozač najvjerojatnije umro zbog zastoja srca.

Ralica im ubila tatu na Božić: 'Saša (50) je bio prava ljudina'
Ralica im ubila tatu na Božić: 'Saša (50) je bio prava ljudina'

Ovakva rekonstrukcija događanja potvrdila bi ključne okolnosti nesreće, iznenadno prvotno nekontrolirano skretanje kamiona s ceste, udesno na zemljanu površinu. Činjenica da je vozač izdahnuo prirodnom smrću daje odgovor i na pitanja vezana za neobičnu okolnost što je odmah upadala u oči na mjestu događaja; naime, kabina kamiona ponajmanje je smrskana na vozačkom dijelu, a daleko više na dijelu gdje je sjedio suvozač.

K tome, kamion se prije žestokog udara u zaštitnu ogradu izvrnuo na desni bok, na strani suvozača, te tako klizio dvadesetak metara prije sraza suvozačkog dijela kabine s metalnom ogradom.

Po tim detaljima, bilo bi logičnije da je teže od dvojice stradao suvozač, a gotovo nelogično da u tim okolnostima smrtonosne ozljede zadobije vozač.

Prevrnula se ralica kod Rijeke: U teškoj nesreći jedan poginuli
Prevrnula se ralica kod Rijeke:  U teškoj nesreći jedan poginuli

'Saša (50) je bio prava ljudina'

Sašu Repešu opisuju ga kao predivnog čovjeka, oca, supruga te kažu da je doista bio “prava ljudina”.

Ozalošćena i shrvana obitelj i mnogobrojni prijatelji, koji se dirljivim porukama opraštaju od nesretnog Riječanina na društvenim mrežama, pamtit će ovaj Božić kao dan kad ih je zauvijek napustio voljeni Repac, kako su ga od milja zvali.

Nesretni vozač iza sebe je ostavio ožalošćenu suprugu, blizanke i unuku.

- Ovo mi je nažalosniji Božić, otišao nam je dobar prijatelj. Počivao u miru Božjem, neka te čuvaju anđeli - opraštaju se od Repeše njegovi prijatelji na Facebooku. Pišu i da to nije prva nesreća sa smrtnom posljedicom na tom dijelu autoceste te da je u neposrednoj blizini prije više od 15 godina poginuo Repešin bliski srodnik.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa