News

Komentari 64

Nika Fleiss: Ne bojim se izazova ni teškog rada. Ulazim čista srca s vjerom da se može bolje...

Nika Fleiss: Ne bojim se izazova ni teškog rada. Ulazim čista srca s vjerom da se može bolje...

Nakon sportske i poslovne karijere, uz potporu obitelji i prijatelja, u političke vode ulazi kao nezavisna kandidatkinja uz potporu HDZ-a. O odluci, nije razgovarala s bivšim kolegama sportašima nego s obitelji

Bivša skijašica Nika Fleiss na predstojeće lokalne izbore za mjesto gradonačelnice Samobora izlazi kao nestranačka kandidatkinja na listi HDZ-a.

Odluka, kaže, nije došla preko noći, no u utrku se upustila jer želi bolje svojem gradu i sugrađanima.

- Nisam jedina koja je nezadovoljna načinom kako se gradom upravlja, no ako svi budemo samo sjedili na kavama i komentirali što ne valja, stvari se sigurno neće pokrenuti nabolje - rekla je.

Zato je, nastavlja, skupila hrabrosti i odvažila se ući u ovu utrku uz punu podršku obitelji, mnogih prijatelja i Samoboraca. Poručuje kako je iz HDZ-a nisu “vrbovali”.

- Saslušali su moje vizije i planove za Samobor te kroz mnoge razgovore uvidjeli smo da razmišljamo isto ili slično oko mnogih tema, i to je razlog zašto sam na njihovoj listi - rekla je Fleiss.

U cijelu priču poručuje ide čista srca s vjerom da se može bolje. 

- Meni ovdje politika nije bitna. Svoj sam uspjeh već dokazala, kroz sport i poslovnu karijeru - ističe.

Samoborcima nudi prije svega sebe, svoju radnu etiku, disciplinu i upornost, a ne programe i obećanja koji se svake nove izbore pišu i prepisuju. Da bi mogla provesti planove za bolji, samoodrživi, zelen, moderan Samobor, nastavlja, mora dobiti povjerenje sugrađana i mandat te onda napraviti opširnu analizu postojećeg stanja, saslušati sugrađane i krenuti u realizaciju po prioritetima.

Smatra da je njezina snaga, a možda i prednost pred ostalim kandidatima ta što imam jako puno kontakata u svijetu.

- Ne bojim se izazova ni teškog rada, jer sam na to naučena odmalena - poručila je.

O ovoj odluci, kaže, nije razgovarala s bivšim kolegama sportašima koji su se već okušali u politici, ali svakom od njih, kaže, skida kapu.

Najčitaniji članci