Obavijesti

News

Komentari 43

Raspudić: Plenković se znojio kao krme pred klanje. HDZ: Raspušenko je pripadnik sekte

Raspudić: Plenković se znojio kao krme pred klanje. HDZ: Raspušenko je pripadnik sekte

Ova montaža pokazuje plitkoću HDZ-ovog jeftinog PR-a, komentirao je Raspudić HDZ-ov video u kojem oporbene čelnike i Milanovića proziva zbog veza s Rusima

VIDEO

Nino Raspudić reagirao je na objavljenu snimku HDZ-a koja je kompilacija govora Beljaka, Milanovića, Peović, Raspudića... Ubacili su i Miletićeve tvitove u kojima se divio Vladimiru Putinu: 'Rokaj, barba Putine'.

- Javno priznajem da sam pod utjecajem Gogolja, Dostojevskog, Čehova i Harmsa, te opasne ruske četvorke. Plenković se neki dan na konferenciji znojio, što bi rekli u Hercegovini, k‘o krme pred klanje. Ova montaža pokazuje plitkoću HDZ-ovog jeftinog PR-a - kazao je Raspudić.

- Ovakve dimne bombe kojima pokušavaju prekriti svoje afere i kriminal su konačan dokaz da su gotovi. Pumpaju priče oko Porfirija, Milić jedan dan najavljuje gradnju stadiona, a odmah sutra ga Ministarstvo demantira. Ako si protiv Plenkovića, ergo, onda si ruski igrač - dodao je Raspudić.

Podsjetimo, Andrej Plenković nedavno je rekao kako je moguće da vladu netko ruši izvana. Iako nije rekao o kome se radi, sugerirao je kako iza svega stoji oporba. Nije objasnio ni kako je došao do tog zaključka niti kako će to vlada istražiti.

Govoreći o vanjskom faktoru, Plenković je navodno aludirao na Rusiju. Nakon toga su počela prepucavanja HDZ-a i oporbe o tome tko je bliži Rusiji i tko je pravi ruski igrač.

- Grmoja opet infantilno mulja. Pita se tko su „ruski igrači”, a pravi se da ih ne vidi pred vlastitim nosom. Tu su, jedan do drugog, Nino Raspušenko, “Za Putina i Krst časni” Miletić & njihov zajednički idol Milanović, portparol “nepobjedive ruske vojske”. MOST-om drmaju ubačeni kremljanski padobranci, a u Grmoje su kratke noge - kako i kaže stara izreka iz doline Neretve - napisao je HDZ u opisu videa.

HDZ odgovorio Raspudiću

HDZ je ubrzo na Facebooku odgovorio Raspudiću.

- Raskrinkan kao pripadnik sekte koja veliča Putina & Kremlj, Raspušenko se znoji kao prisilno mobilizirani Rus prije slanja u okruženi Herson. Ili kao njegov idol Milanović kad pogne glavu na summitu NATO jer nije uspio razjediniti Zapad u podršci Ukrajini i osudi ruske agresije - napisali su HDZ-ovci.

Grmoja: Financijski izvještaji HDZ-a pokazuju da je PPD posudio 7 milijuna kn HDZ-u

Na HDZ-ov video u kojem oporbene čelnike i Milanovića proziva zbog veza s Rusima, reagirao je i Nikola Grmoja.

- Kaže HDZ da muljam jer se pitam tko su ruski igrači. Ne pitam se, znam tko su! Financijski izvještaji HDZ-a pokazuju da je PPD posudio 7 milijuna kn HDZ-u, a izvještaj njihove Zaklade dokazuje da je Zaklada primila 2.6 milijuna kn od Oksane Dvinskij - napisao je Grmoja.

HDZ objavio video: 'Tko su ruski igrači? Evo ih. Jedan do drugog'
HDZ objavio video: 'Tko su ruski igrači? Evo ih. Jedan do drugog'
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.