Obavijesti

News

Komentari 98

"Nisam pretukao ženu, ona je sama pala i udarila u usisavač"

Nasilnik je ženu brutalno pretukao pa je potom pozvao ljubavnicu da prenoći kod njega. Potom je zaključao vrata i suprugu držao zatočenom sat i pol. Ona je pokušala pobjeći kroz prozor...

VIDEO

Prekršajni sud u Koprivnici je 56-godišnjeg nasilnika kaznio s 15 dana zatvora uvjetno jer je brutalno pretukao svoju suprugu. 

- Nakon što sam rekla suprugu da ga napuštam on je podivljao. Počeo me tući, primio za kosu i bacio na pod, stao nogom na prsa i pljunuo mi u lice, te me udario šakom i primio za vrat daveći me - rekla je na sudu zlostavljana žena.

Pokušavajući se otrgnuti iz nasilnikovih ruku, žena je nekako došla do mobitela, ali joj ga je nasilnik uzeo i bacio na pod. Nesretna je žena cijelo vrijeme dozivala u pomoć. Nije uspjela ni pobjeći kroz prozor jer je zlostavljač bio jači. Policija je intervenirala nakon poziva buduće snahe.

Ona je na sudu kazala kako ju je svekrva ipak uspjela nazvati i tražila je da joj pomogne. Došavši do kuće u kojoj je zlostavljana žena živjela, snaha je, kako je kasnije ispričala, čula da ju 56-godišnjak vrijeđa najpogrdnijim izrazima.

Potom je nazvao svoju ljubavnicu i pozvao ju da prenoći kod njega. Potom je zaključao vrata i zatočio suprugu.

Zlostavljana žena je na sudu rekla da to nije prvi put kako ju je muž zlostavljao. Okrivljenik je na sudu djelimice priznao da je tog dana u svibnju zlostavljao suprugu, koja je imala i fotografiju ozljede lica. Za ozljedu je rekao kako je nastala pri saginjanju, jer je izgubila ravnotežu i udarila u usisavač. Kazavši kako ju je 'samo' ošamario.

Žena je, po preporuci liječnika, bila i kod psihijatra s obzirom na to da je zbog njegovog omalovažavanja doživjela stres i bila je u strahu te da je u kući bila zaključana oko sat i pol vremena. U međuvremenu je odselila i pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 98
VIDEO

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci
NOVI USPJEH HRVATSKIH LIJEČNIKA

Liječnici u Vinogradskoj izveli prvi put ovaj zahvat: Pacijentici smo zaledili tumor u dojci

Pacijentica je preživjela već puno operacija i rekla da više nikad u životu ne želi otići ni na jednu. Bila je presretna što sad nije morala - otkrila nam je dr. Bolanča Čulo
Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...
OTKRIVAMO POČETNE POZICIJE

Počinju pregovori: Plenković ne da Ninu i Davora iako DP hoće i kulturu. Evo što je još na stolu...

Domovinski pokret želi 20 posto funkcija, što znači 11 državnih tajnika i barem tri ministarstva, ali i slobodne ruke za svoje politike: "Nećemo dati da nam HDZ uvali ono što godinama nije riješeno da trpimo udarce."