Obavijesti

News

Komentari 35

'Nisam smio Jadranki reći da je umro njen mali Milan'

'Nisam smio Jadranki reći  da je umro njen mali Milan'
6

Vukojevci: Vozačica VW Passata u punoj brzini je udarila Milana Amića (4) koji je stajao kraj ceste. Odbacila ga je u obližnji kanal, 40 metara dalje...

VIDEO

Jadranka Amić (28) neutješno je u srijedu ujutro plakala u kući svojih roditelja u Vukojevcima nedaleko od Našica. Iako je od prometne nesreće, u kojoj je poginuo četverogodišnji sin Milan, prošlo gotovo 20 sati, suprug Milan (27) tek ujutro je smogao snage reći joj da im je poginuo sin.
- Da sam Jadranki odmah rekao što se dogodilo, nisam siguran da bi to preživjela. Mislim da bi preko noći svisnula od tuge. Milan je bio njezin ljubimac! - ispričao je kroz suze otac Milan.
Dječak je poginuo u utorak navečer dok je stajao kraj ceste. Iznenada se pojavio VW Passat i u punoj brzini pokupio mališana.
- Vozačica ga je odbacila 40 metara dalje u kanal. Cipelice su mu odletjele na drugu stranu ceste. A ona je nastavila voziti!!! Tek nakon nekoliko stotina metara odlučila se zaustaviti. Došla je vidjeti što je napravila i ponovno se zaputila prema vozilu. Da joj vozač šlepera, kojeg je pokušavala preteći, nije rekao da sačeka policiju, ona bi vjerojatno sjela u automobil i nestala - priča Ivica Amić (31), stric poginuloga dječaka.
U Općoj županijskoj bolnici u Našicama liječnici su mogli samo utvrditi smrt djeteta.
Na mjestu nesreće u Vukojevcima cijelu noć i dan okupljaju se susjedi, prijatelji i rodbina Amićevih. Komentira se svaki trenutak tragedije, razmatra se je li se moglo nešto učiniti što bi, možda, moglo pomoći malenome Milanu.
Prema njihovu pričanju, žena u automobilu krenula je pretjecati kamion koji je vozio ispred nje. Iako se radi o naseljenome mjestu, svjedoci kažu da je vozila brže od 100 kilometara na sat.
Mještani Vukojevaca ogorčeno su komentirali nesreću jer, kažu, cestom se luđački vozi, a nisu sagrađeni nogostupi za pješake. Nedeljko Ivanišević (28), očevidac prometne nesreće, kaže da od srijede neće više slati svojih troje djece u školu dok se ne riješi problem nogostupa.
- Ova nesreća je bila samo pitanje vremena! A djeca se iz škole vraćaju po mraku. Ovako više ne može! - ogorčeno kaže Nedeljko.
U Grabarju, nedaleko od Požege, ispred nedovršene kuće u kojoj živi obitelj Amić tuga i bol. Ne mire s činjenicom da malenog Milana više nema. Nitko ništa ne govori...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...
NA VEZU JE U TROGIRU

Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...

Plus+ Iako je jahta Royal Romance plombirana do kraja svibnja, Ukrajinci su je oglasili. Dok se pravi vlasnik skriva, megajahta koja je izlistana na 101. mjestu u svijetu po količini luksuza, nalazi se u trogirskoj marini