Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
31 komentara

Nisu joj mogli odoljeti: Vidjeli kozu pa ju udomili u Zagrebu

Zagrebačka obitelj Maurović udomila je kozu koju su nazvali Bambi Mee. Na izložbi životinja u Bjelovaru Renata Maurović “zaljubila” se u mladu kozu patuljastog rasta...

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
31 komentara

Iako ih se najčešće povezuje s farmom i sa stočarstvom, koze postaju sve popularniji kućni ljubimci.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagrebačka obitelj Maurović udomila je kozu koju su nazvali Bambi Mee. Na izložbi životinja u Bjelovaru Renata Maurović “zaljubila” se u mladu kozu patuljastog rasta.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bila je to ljubav na prvi pogled, spontano se sve dogodilo. Jednostavno joj nismo mogli odoljeti i udomili smo je - objašnjava vlasnica Renata. Ipak, priznaje kako oko ovog pomalo neobičnog kućnog ljubimca ima puno posla. Briga je vrlo velika. Obitelj Bambi Mee stalno nadzire.

- Hranimo je zamjenskim mlijekom, pazimo na količinu žitarica koje pojede, sijeno joj mora biti dostupno u svakom trenutku - pažljivo napominje Renata.

Obitelj Marković ima brojne ljubimce u kući. Veliki su ljubitelji životinja pa uzgajaju domaće životinje godinama, čuvaju ih i brinu za njih. Renata kaže da njihovo životinjsko carstvo odlično funkcionira. Objašnjava kako među životinjama vlada sklad.

- Bambi Mee je mazasta i privržena, ali ima i svoju drugu, izrazito živahnu stranu - komentira Renata.

Priznaje da je u jednom trenutku požalila što je udomila kozu, jer kad se Bambi Mee razbolio, svi ukućani teško su to podnijeli. Unatoč sreći koju koza donosi u obitelj Maurović, Renata napominje da koza nije idealan kućni ljubimac te da treba puno strpljenja, vremena i pažnje da biste imali kozu za kućnog ljubimca.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message