Obavijesti

News

Komentari 130

Nisu znali kako će preživjeti, a onda su osvojili 190 mil. eura

Nisu znali kako će preživjeti, a onda su osvojili 190 mil. eura
8

Adrian i Gillian Bayford iz Suffolka u Engleskoj novac planiraju podijeliti s ljudima koji su ih podržavali. Zahvaljujući dobitku moći će ostvariti sve svoje snove

VIDEO

Adrian i Gillian Bayford iz Suffolka u Engleskoj osvojili su 190 milijuna eura na lutriji Euro Millions. Veliku nagradu osvojili su samo nekoliko dana nakon što nisu znali kako će sa svojim prihodima izdržati do kraja mjeseca, 

Adrian (41) je suvlasnik trgovine glazbenih CD-a, dok je Gillian (40) pomoćna njegovateljica u bolnici. Svoj dobitak objavili su u utorak na konferenciji za medije.

Gillian je na konferenciji rekla da će novac podijeliti s ljudima koji su ih podržavali. Par ima kćer Aimee (6) i sina Camerona (4). Adrian je rekao da je ženu uvjeravao da su zaboravili kupiti listić dok su gledali izvlačenje u petak. Ipak, to nije bila istina, a kada su pregledali listić Gillian je pogledala supruga koji je bio blijed. 

- Provjerila sam brojeve putem mobitela, televizije, interneta. Samo smo gledali jedni u druge, rekla je Gillian, a prenosi BBC. Cijelu noć nisu spavali. Par koji je u braku osam godina noć je proveo na internetu i odlučivao kako će potrošiti osvojeni novac.

- Uvijek smo radili i štedjeli za blagdane i stvari koje smo trebali. Bit će fantastično imati više vremena za obitelj. Novac je došao u pravo vrijeme, a koristi će imati cijela obitelj, rekla je Gillian. 

Novac, kako tvrde, nije promijenio samo njihov život. Sad će se moći odužiti svim ljudima koji su im pomagali financijski, obitelji i prijateljima. 

- To je toliko velik iznos i nije nešto samo za jednog čovjeka, objasnila je Gillian i još jednom dodala da će novac jako dobro doći kao pomoć ljudima koji su ih pomagali i podržavali ih. 

Iskreno je rekla da je obitelj imala težak mjesec. Nakon što je djeci kupila odjeću za praznike došla je kući i razmišljala kako to možda i nije bila najbolja odluka jer nije radila noćne smjene kao prije. 

Par planira tražiti dom iz snova, kao i kupiti automobil koji su oduvijek željeli. Djeca žele posjetiti Disney World, a sada mogu ostvariti sve snove. Dio novca darovat će i dječjim dobrotvornim ustanovama, ali još nisu odlučili kojima. 

Osvajanje velikog dobitka smjestilo ih je na 516. mjesto liste najbogatijih Britanaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 130
VIDEO

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma
KRAJ POTRAGE

Tražili ga od petka: Stjepan (26) u ponedjeljak se vratio doma

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. U ponedjeljak se vratio kući
Peđa Grbin nakon  pregovora s DP-om:  Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...
VIDEO: OBRAĆANJE ŠEFA SDP-A

Peđa Grbin nakon pregovora s DP-om: Odluka kako dalje je na njima. Naša pozicija je jasna...

Do potrebnih 76 ruku još nitko nije došao, HDZ je, podsjećamo, na ovim parlamentarnim izborima osvoji 61 mandat, SDP 42, dok je Domovinski pokret s 14 osvojenih mandata 3. stranka u državi...