News

Komentari 95

Nitko joj ne vjeruje: Kineskinja tvrdi da je trudna 17 mjeseci

Nitko joj ne vjeruje: Kineskinja tvrdi da je trudna 17 mjeseci

Rekord za najdužu trudnoću drži Amerikanka Beulah Hunter koja je 1945. rodila kćer nakon 375 dana trudnoće. Wang tvrdi da je trudna već 517 dana

Kineskinja Wang Shi iz Tianpinga, u provinciji Hunan, tvrdi da je trebala roditi još 15. studenog 2015, a 18. kolovoza 2016. i dalje je trudna.

Kako prenose lokalni mediji, u drugom stanju ostala je u veljači prošle godine i malo se zabrinula kada joj je porođajni termin prošao. 

Od tada svakog tjedna putuje na kontrolu u bolnicu - do sada 30 puta - zbog čega je do sada potrošila 10.000 juana. Kaže da su joj čak i u 14. mjesecu trudnoće liječnici rekli da ne može na carski rez jer dijete još nije dovoljno razvijeno.


People's Daily navodi kako bi Shi trebala ući u Guinnessovu knjigu rekorda. Rekord za najdužu trudnoću drži Amerikanka Beulah Hunter koja je 1945. rodila kćer nakon 375 dana trudnoće. Wang tvrdi da je trudna već 517 dana.

Međutim, Guinnessov nije potvrdio 'svjetski rekord', a ni liječnici ne vjeruju Wang, piše Shangaiist

Novinari Changsha Evening Newsa raspitali su se u bolnici, jedan liječnik im je rekao da je tako nešto 'nemoguće', a drugi je izjavio da je bolnica tražila od žene da ode na ultrazvuk, što je ona odbila.

- Pregledao sam njezine papire, vjerojatno je u 38. tjednu trudnoće. Sve izgleda najnormalnije - kazao je šef odjela porodništva iz bolnice i dodao da nema nikakvih dokaza da Wang govori istinu.
 

Najčitaniji članci