Obavijesti

News

Komentari 81

Nizozemac htio do načelnika, završio na policiji zbog hlača

Nizozemac htio do načelnika, završio na policiji zbog hlača
1

Načelnik Općine Polača i Nizozemac sukobili su se u hodniku općinske zgrade nakon što Prtenjača turista nije htio pustiti u svoj ured zbog kratkih hlača

VIDEO

Nizozemski državljanin V. D. C. (42) koji je u četvrtak htio razgovarati s načelnikom Općine Polača Viktorom Prtenjačkom završio je na policiji. Načelnik i Nizozemac sukobili su se u hodniku općinske zgrade nakon što Prtenjača turista nije htio pustiti u svoj ured zbog kratkih hlača.

Pet sati bio u policiji, iskaz ide i nizozemskoj ambasadi

Zbog verbalnog sukoba, načelnik Prtenjača pozvao je policiju koja je Nizozemca ispitala. Iskaz je u Benkovcu davao više od pet sati. 

Njegov iskaz će biti upućen i nizozemskoj ambasadi, a nakon toga će odlučiti o daljnjim potezima, potvrdila je to za zadarski.hr Hrvatica koja je bila u pratnji. Kazala je kako ne može vjerovati da se to dogodilo i da 'takva osoba može biti načelnik'. 

Načelnik Prtenjača kaže da par nije mogao primiti jer je muškarac imao kratke hlače. Tražio je da se presvuče i onda vrati. 

'Rekao sam mu da ovdje neće ući u kratkim hlačama. Općina je institucija'

- Pitao sam ga ulazi li i u Nizozemskoj u kratkim hlačama u zgradu Općine. Odgovorio je da ulazi, a ja sam mu onda rekao da ovdje neće! Općina je ipak institucija, tu su državna zastava i grb, imam u uredu i sliku prvog hrvatskog predsjednika, valjda je red osjećati malo respekta - rekao je za Zadarski.hr načelnik Prtenjača.

- Povukao je gospođu za ruku i krenuo prema izlazu, ali se onda jako agresivno vratio. Korpulentan je, vikao je i vrijeđao, nije me htio propustiti kroz hodnik, stvarno je krupan čovjek, osjetio sam se ugroženim, pa sam rekao da ću zvati policiju. Kako nije prestao, pozvao sam policiju i oni su došli nakon 15 minuta - kaže Prtenjača i dodaje kako je kasnije saznao da je Nizozemac na području Polače kupio kuću. 

U PU zadarskoj rekli su da je riječ o ''nesporazumu sa stranim državljaninom'' te će akteri biti ''upozoreni''. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju
BUDITE NA OPREZU

Pogledajte kakvo nevrijeme stiže u Hrvatsku: Na snazi je meteoalarm za cijelu zemlju

DHMZ je izdao meteoalarm za cijelu zemlju, a onaj koji označava opasno vrijeme na snazi je za zagrebačku i karlovačku regiju

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...