Obavijesti

News

Komentari 32

Njegovateljica pohlepno krala hranu teško bolesnoj ženi (70)

Njegovateljica pohlepno krala hranu teško bolesnoj ženi (70)
4

Umjesto da brine o teško bolesnoj starici, Patricia Young (54) joj je pohlepno jela hranu. Pothranjena starica Ivy (70) umrla je ubrzo nakon što je slučaj otkriven

VIDEO

Njegovateljica Patricia Young (54) jela je hranu bolesne starice Ivy McCluskey (70) o kojoj se brinula.  Otkrila je to njezina obitelj koja je pohlepnu ženu snimala kamerom. Starica je ubrzo nakon toga umrla.   

Obitelj oboljele počela se brinuti nakon što su primijetili da je starica počela drastično mršavjeti. Instalirali su u listopadu 2009. skrivenu kameru u njezinu domu u Lisburnu u Velikoj Britaniji s namjerom da vide što se točno događa tijekom dana.

S nevjericom su gledali snimke u kojoj njegovateljica Patricia pohlepno jede pire krumpir, juhu i prokulice i to sve ispred bolesne McCluskey kojoj je ta hrana bila i namijenjena, prenosi Daily Mail.

- Nije mi jasno kako bilo koje ljudsko biće tako nešto može napraviti drugome. Bili smo u potpunom šoku i sa stravom smo gledali snimke, riječi ne mogu opisati ono što smo vidjeli - rekla je kćer Mandy McCluskey. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Alzheimerova bolest je gđi McCluskey dijagnosticirana sa 60 god. 

- To je bila jedna od bolesti koje se jako bojala - rekla je Mandy. Prije nego je bolest uznapredovala, starica je bila živahna i vrlo aktivna. Imala je uvijek dobar apetit i obitelji nikako nije bilo jasno zašto je gubila kilograme. 

Nakon stavičnog otkrića, Young je otpuštena i prijavili su je policiji. Starica je tri mjeseca nakon toga umrla. Young je rekla kako je kriva i čeka izricanje kazne na visokom prekršajnom sudu u Lisburnu.

Društvo za zdravlje i socijalnu skrb u kojoj je Patricia Young radila, ispričala se obitelji McCluskey zbog neprihvatljivog načina njege koji je dobila njihova majka. Društvo je također provjerilo ostale pacijente o kojima je skrb vodila Young i otkrilo da nitko nije pretrpio slično kao obitelj McCluskey. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke
PENAVA 'NA IZVOL'TE'

Slaže li se Vlada PP? Penava je rješenje za ostanak HDZ-a na vlasti. Ovo su glavne prepreke

Plus+ Ako je Penava spreman uzeti sve što mu Plenković ponudi, u zamjenu za Pupovčev “skalp”, onda imamo vladu