Obavijesti

News

Komentari 97

Nokautirao ga ispred trgovine pa odšetao dalje s djetetom...

Nokautirao ga ispred trgovine pa odšetao dalje s djetetom...
1

Srbija: Teško je ozlijeđen muškarac star oko 60 godina te da mu se u bolnici bore za život. On je nakon udarca pao i udario glavom u pločnik te je zadobio prijelom lubanje i nagnječenje mozga

VIDEO

Na Facebooku se pojavila snimka snimljena 26. srpnja ispred trgovine u Beogradu. Na snimci se vidi kako su se dvojica posvađali. Jedan muškarac je udario drugog. Ovaj je pao i ostao ležati. Napadač je odšetao, a za njim je otišlo dijete.

Ostali ispred prodavaonice su krenuli pomoći muškarcu koji je ležao na podu te su ga polijevali vodom. No na snimci koja traje 10-ak minuta, čini se da nitko ozbiljnije ne pomaže muškarcu te je on čak u nekom trenutku ostao sam ležati ispred trgovine. Blic piše da je muškarac teško ozlijeđen i da se u bolnici bori za život. 

On je nakon udarca pao i udario glavom u zid te je zadobio prijelom lubanje i nagnječenje mozga. Napadač je priveden i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. 

Kurir piše da je napadač (55) u trgovini bio sa sinom (8) te da je napadnuti vjerojatno ispred trgovine pio i nešto dobacivao napadaču. 

Telegraf navodi da je muškarac (60) prvi izišao iz trgovine te mu je napadač prišao i udario ga. Muškarac je od siline udarca pao na leđa i udario glavom o betonski zid. 

H.M. je vojni pilot u mirovini. 

Vlasnica trgovine kaže da je ozlijeđeni divan obiteljski čovjek.

- On je naša stalna mušterija i nikad nismo imali problema. Uvijek se ljubazno javi i malo porazgovara. Tog dana sam bila u trgovini i nisam znala da su mu ozljede toliko ozbiljne - kaže vlasnica.

Sudeći prema snimci H.M. se u nekom trenutku vratio do unesrećenog da bi poslije opet otišao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...