Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nokautirao ga ispred trgovine pa odšetao dalje s djetetom...

Srbija: Teško je ozlijeđen muškarac star oko 60 godina te da mu se u bolnici bore za život. On je nakon udarca pao i udario glavom u pločnik te je zadobio prijelom lubanje i nagnječenje mozga

Foto: Screenshot/Facebook/Zorica Vučić
97 komentara

Na Facebooku se pojavila snimka snimljena 26. srpnja ispred trgovine u Beogradu. Na snimci se vidi kako su se dvojica posvađali. Jedan muškarac je udario drugog. Ovaj je pao i ostao ležati. Napadač je odšetao, a za njim je otišlo dijete.

Ostali ispred prodavaonice su krenuli pomoći muškarcu koji je ležao na podu te su ga polijevali vodom. No na snimci koja traje 10-ak minuta, čini se da nitko ozbiljnije ne pomaže muškarcu te je on čak u nekom trenutku ostao sam ležati ispred trgovine. Blic piše da je muškarac teško ozlijeđen i da se u bolnici bori za život. 

On je nakon udarca pao i udario glavom u zid te je zadobio prijelom lubanje i nagnječenje mozga. Napadač je priveden i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. 

Kurir piše da je napadač (55) u trgovini bio sa sinom (8) te da je napadnuti vjerojatno ispred trgovine pio i nešto dobacivao napadaču. 

Telegraf navodi da je muškarac (60) prvi izišao iz trgovine te mu je napadač prišao i udario ga. Muškarac je od siline udarca pao na leđa i udario glavom o betonski zid. 

H.M. je vojni pilot u mirovini. 

Vlasnica trgovine kaže da je ozlijeđeni divan obiteljski čovjek.

- On je naša stalna mušterija i nikad nismo imali problema. Uvijek se ljubazno javi i malo porazgovara. Tog dana sam bila u trgovini i nisam znala da su mu ozljede toliko ozbiljne - kaže vlasnica.

Sudeći prema snimci H.M. se u nekom trenutku vratio do unesrećenog da bi poslije opet otišao. 

Možda vas zanima i ovo:
Message