Obavijesti

News

Komentari 6

Nova nesreća u Šibeniku: Bus usred grada udario pješakinju

Šibenčanka (73) koja je prelazila cestu kod kazališta je u bolnici, a vozač (39) će dobiti kaznenu prijavu. Žena je teško ozlijeđena i zadržana je na liječenju u bolnici

VIDEO

Dan nakon što je na pješačkom prijelazu u središtu Šibenika dječaka teško ozlijedio automobil jedne zaštitarske tvrtke, dogodila se nova i slična prometna nesreća. Autobus koji je vozio 39-godišnji Skradinjanin oborio je Šibenčanku (73) koja je prelazila cestu kod zgrade kazališta, nedaleko od mjesta gdje je oboren dječak.

- Pješakinja je teško ozlijeđena, poradi čega je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik. Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 39-godišnji vozač iz Skradina upravljao autobusom marke Volvo Steyr, šibenskih registracijskih oznaka, kojom prilikom nije prilagodio brzinu kretanja vozila gustoći prometa, uslijed čega je došlo do naleta na pješakinju, koja je u tom trenutku neoprezno i izvan pješačkog prijelaza prelazila kolnik ulice - izvještavaju iz PU šibensko-kninske.

Čini se kako su bili itekako opravdani apeli brojnih Šibenčana koji upozoravaju kako je nedopustivo da već tjednima u središtu grada, na dva najfrekventina raskrižja, semafori ne rade (uključen je samo tzv. žuto). Zbog toga se u tom dijelu grada, zbog gustoće prometa, gotovo stalno događaju opasne i pogibeljne situacije. Unatoč tome, semafori i dalje ne reguliraju promet, niti su za to zaduženi prometni policajci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...