News

Komentari 41

Procurilo tko je nova srpska ambasadorica u Hrvatskoj? 'Laprda, etiketira. Dno dna'

Procurilo tko je nova srpska ambasadorica u Hrvatskoj? 'Laprda, etiketira. Dno dna'

Informacije da je Jelena Milić nova ambasadorica u Hrvatskoj još nisu potvrđene, a srpski mediji pišu kako je vrijeđala sudionike nedavnih prosvjeda u Srbiji i govorila im kako nalikuju na paravojne formacije

U Srbiji su se pojavile informacije o tome tko bi mogao biti novi srpski veleposlanik u Hrvatskoj. Bivši dužnosnik narodne stranke Nikola Lakić objavio je na Twitteru kako se radi o Jeleni Milić, političkoj analitičarki i ravnateljici Centra za euroatlantske studije.

- Nova veleposlanica Srbije u Zagrebu bit će Jelena Milić. Vučić je odobrio njen odlazak, čeka se samo potvrda vlasti iz Zagreba. Jelena Milić najbolji je dokaz da su laprdanje, etiketiranje neistomišljenika i govor mržnje u Vučićevoj Srbiji najbolje preporuke za ambasadora. Dno dna - napisao je Lakić u objavi na Twitteru.

Kako pišu srpski mediji Milić se obrušila na nedavne prosvjede u Srbiji, a prosvjednike je usporedila s paravojnim formacijama i optužila ih da su htjeli sukobe s policijom. 

Portal Nova.rs pokušao je dobiti komentar Jelene Milić na šuškanja o tome da je nova veleposlanica u Hrvatskoj, ali se ona nije javila.

Portal Blic piše kako je Milića bila tajnica Gorana Svilanovića, bivšeg srbijanskog ministra vanjskih poslova nakon pada Slobodana Miloševića, u doba dok je radio u tada još aktivnom Paktu o stabilnosti te kako se zalaže za ulazak Srbije u EU.

Srpski mediji pišu kako je Milić izuzetno sklona Vučićevoj politici, ali i kako zagovara ulazak Srbije u NATO.

 

Najčitaniji članci