News

Komentari 14

Novi biser princa Phillipa: Ismijavao slijepog dječaka

Novi biser princa Phillipa: Ismijavao slijepog dječaka

Princ je s kraljicom posjetio slijepog mladića. Kraljica ga je upitala koliko loše vidi, a princ je rekao 'Očito jako loše obzirom na izbor kravate'

Britanski princ Phillip svojim gafovima i šalama, koje su samo njemu smiješne, i dalje uspijeva šokirati britansku javnost. BBC je objavio njegovu blamažu za koju javnost da sada nije znala. Princ je s kraljicom stigao u posjet mladim vojnim kadetima u Londonu 2002. godine. Kadet Stephen Menary (15) izgubio je gotovo sav vid u eksploziji IRA-ine bombe. Kraljica je dječaka upitala koliko mu je loš vid te kako se osjeća. Princ Phillip upao je dječaku u riječ i kraljici rekao "Očito mu vid nije dobar obzirom na kravatu koju je izabrao". Kadet je na sebi imao uniformu Middlesex vojne akademije.
- Kraljica je Phillipa ošinula pogledom. Bilo joj je toliko neugodno zbog njegove šale. Mislim da se princ našalio u krivom trenutku i s krivim mladićem - komentirala je Stephenova majka Carol. Dodaje kako se nije uvrijedila zbog toga već se nasmijala šali jer je to ipak princ Phillip. Princ se nikada nije sramio reći ono što misli. Tako je 1986. godine britanskim studentima u Kini rekao - Ako ostanete ovdje malo duže mogle bi vam se nakositi oči.

Najčitaniji članci