Obavijesti

News

Komentari 110

Nožem ubo ženu nakon svađe, a sve su gledala njihova djeca

Nožem ubo ženu nakon svađe, a sve su gledala njihova djeca
2

Neslužbeno doznajemo da u obitelji Balog nije vladala idila, da je osumnjičeni bio sklon nasilju te da je prijavljivan i zbog nasilja u obitelj, a vodi se istraga i zbog zlostavljanja mlađe kćeri

VIDEO

Čuo sam buku i izašao iz kuće, bila je nedjelja oko 17.30 sati, i vidio sam šogoricu Violetu Balog (37) da se drži za klupu ispred kuće. Kad sam joj prišao, rekla je da ju je ubo moj brat Bojan Oršoš (35).

Prepričao nam je to 31-godišnji Stjepan Oršoš, mlađi Bojanov brat, kojeg sumnjiče da je ubio nevjenčanu suprugu Violetu u međimurskom mjestu Piškorovec.

Stjepan je nastavio pričati:

- Violeta je rekla da ju je Bojan nožem ubo u nogu u blizini kuka. Vidio sam da krvari. Pozvao sam Zvedana Bogdana, stavili smo je u njegov auto i odvezli u čakovečku bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO

Kaže kako su žurili do bolnice udaljene 15-ak kilometara i da je Violeta još bila živa, ali je krvarila. Majka devetero djece preminula je u bolnici, o čemu je izvijestila i policija.

Dok smo u ponedjeljak razgovarali sa Stjepanom, oko nas se okupilo 50-ak stanovnika romskog naselja Piškorovec. U kući, u kojoj se dogodila obiteljska tragedija, zatekli smo susjede koji su na materinjem jeziku komentirali događaj.

Prepričavanje obiteljske tragedije slušala je najstarija Violetina kći Irma Balog (21), također majka troje djece. Gotovo nitko od njih 20-ak, koji su se natiskali u kuću, nije želio govoriti. Samo rođak obitelji, koji je svojim autoritetom zaustavio one koji su bili protiv da se išta priča. 

Rekao nam je da su se nevjenčani supružnici posvađali, da je Bojan “potegnuo” nož i ubo suprugu u nogu. Navodno je sve to vidjelo nekoliko djece koja su bila u kući. Rođak je komentirao:

- Znate kako to ide kad se muž i žena posvađaju, a on je pijan...

Neslužbeno doznajemo da u obitelji Balog nije vladala idila, da je osumnjičeni bio sklon nasilju te da je prijavljivan i zbog nasilja u obitelji. Mještani tvrde i da je brata istukao, bio sklon krađama, da se protiv njega vodi istraga zbog zlostavljanja malodobne kćeri. 

Stan strave u Sopotu: 'Zbog njih smo često zvali policiju...'
Stan strave u Sopotu: 'Zbog njih smo često zvali policiju...'

Odlazeći, pitali smo najstariju kćer što će biti s njezina dva mlađa brata i šest sestara, koji su se tijekom našeg boravka nalazili u čakovečkom Centru za socijalnu skrb, a Irma Balog nam je rekla kako su ona i njezin suprug spremni preuzeti skrb o njezinoj mlađoj braći i sestrama.

Obdukcija pokojne Violete već je gotova i nalaz bi trebao potvrditi je li imala jednu ili više ubodnih rana. Provest će se i toksikološko vještačenje kako bi se vidjelo je li bila pod utjecajem alkohola. Policija je privela osumnjičenog za ubojstvo, a nakon završetka kriminalističke istrage trebali bi ga izvesti pred suca istrage.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"