Obavijesti

News

Komentari 54

Obama tješio stradale u oluji Sandy, otkazana Noć vještica

Obama tješio stradale u oluji Sandy, otkazana Noć vještica
16

Američki predsjednik rekao je kako neće zaboraviti nikoga i kako će pratiti situaciju da bude siguran da će ljudi do obnove dobiti pomoć. Djeca su ostala bez slatkiša

VIDEO

Američki predsjednik Barack Obama posjetio je mjesta u kojima je uragan Sandy uzrokovao veliku štetu. Stradalima u oluji obećao je dugoročnu pomoć savezne države.Obama je s guvernerom New Jerseya Chrisom Christiem posjetio spasioce i stanovnike Atlantic Cityja. 

- Mi smo ovdje za vas i nećemo vas zaboraviti. Pratit ćemo situaciju kako bi bili sigurni da do obnove dobijete svu potrebnu pomoć, rekao je Obama i dodao da neće trpjeti nikakvu birokraciju te da će učini sve da pomoć dobiju što prije, javlja BBC.

Objasnio je da je postavio 'pravilo od 15 minuta' za svoje suradnike kojima je to rok za odgovor na pozive stradalih lokalnih zajednica za pomoć.

Masivna oluja je na istočnoj obali SAD-a ubila 63 ljudi, a bez struje su ostali milijuni. Zbog katastrofe je Obama zaustavio predizbornu kampanju uoči izbora idući utorak. Iako je Christie republikanac i veliki pristaša Mitta Romneya, posljednjih dana hvali Obamino upravljanje krizom. 

- Ne mogu dovoljno zahvaliti predsjedniku za njegovu brigu i suosjećanje za ljude naše države, rekao je Christie. 

Obamin protukandidat Mitt Romney nastavio je predizbornu kampanju, a posebno je pazio da ne napada predsjednika. Obama kampanju nastavlja u četvrtak, a planira podsjetiti Nevadu, Colorado i Wisconsin. 

Otkazana Noć vještica

Oluja Sandy je donijela razočaranje brojnoj djeci zbog otkazivanja Noći vještica. Naime, vlasti na istočnoj obali SAD-a nisu dopustile da djeca obilaze kuće zbog pokidanih vodova i iščupanih stabala, pa su mališani ove godine ostali bez slatkiša.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa