Obavijesti

News

Komentari 20

Obitelj ju prodala, silovali ju s 10 godina, tukli i zlostavljali

Obitelj ju prodala, silovali ju s 10 godina, tukli i zlostavljali
1

Jessa Dillow Crisp rođena je u Kanadi. Danas živi u SAD-u i udana je. No njezin život bio je pakao. Obitelj ju je prodala. Kao žrtva trgovina ljudi završila je kod svodnika i silovatelja

VIDEO

Jessa Dillow Crisp koja danas ima 29 godina je bila seksualno zlostavljana u djetinjstvu. Zlostavljanje je počelo kada je imala deset godina i tada su ju napali članovi njezine obitelji. Kasnije su ju prodali svodnicima, a oni prijateljima koji su ju također zlostavljali. Napao ju je i policajac koji joj je zaprijetio da će ju uhititi ako progovori. Pobjegla je s 21 godinom. Danas je udana i živi u SAD-u te želi završiti specijalizaciju o oporavljanju iz trauma. 

Jessa živi u Denveru i kaže da su ju počeli zlostavljati članovi obitelji kada je bila stara deset godina. Tada je živjela u Kanadi. Tjerali su ju da pozira za pedofile te su ju snimali dok su ju silovali. 
- Odrasla sam u Kanadi. Vjerovala sam da sam loša, sramila sam se i mislila da nešto nije u redu sa mnom. Doživljavala sam fizičko nasilje, emocionalno, seksualno. Proda su me svodnicima. Oni su me odvezli preko ocean i ponekad sam mislila da neću preživjeti. Vezali su me lisicama, silovali i prijetili mi da nitko ne smijem reći inače će me zatvoriti. Nekoga tko mi je bio jako blizak meni mučili su i ta je osoba umrla pred mojim očima - rekla je Jessa.  Život joj se promijenio kada je upoznala ženu koja je radila sa žrtvama trgovine ljudima.

- Dala mi je svoj broj i rekla da ju nazovem. Skupila sam hrabrosti i nazvala ju. Rekla mi je da moja budućnost ne mora biti izgrađena na traumama. Žena mi je pomogla da dođem u zračnu luku, ukrcam se na zrakoplov i odem u sigurnu kuću - kaže Jessa. No viza joj je istekla pa se iz SAD-a morala vratiti u Kanadu. Na putu u Kanadu upoznala je ženu koja je bila svodnica.
- Bila sam sama i trebala sam pomoć, a žena koju sam upoznala bila je dobra i draga. Mislila sam da mi je prijateljica.  Odvela me svojoj kući i tamo me slomila. Tijekom Olimpijskih igara u Vancouveru 2010. godine me natjerala na prostituciju. Zbog prijašnjih trauma bila sam jako ranjiva. Ipak, uspjela sam pobjeći i vratiti se u SAD. Vratila sam se u sigurnu kuću čiji me je ravnatelj uvjerio da odem na koledž - rekla je Jessa. Kasnije je upoznala svojeg supruga Johna s kojim danas rado odlazi na planinarenje. 
- Odvijam dozvoliti da me zlo koje mi se dogodilo obuzme. Moja patnja danas ima svrhu - kaže Jessa, piše Daily Mail. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu