Obavijesti

News

Komentari 18

Obitelj ubijene studentice tuži Amandu Knox za 67 mil. kuna

Obitelj ubijene studentice tuži Amandu Knox za 67 mil. kuna
3

Nakon što su A. Knox i R. Sollecito osuđeni za ubojstvo Meredith Kercher, određeno je da plate odštetu. Nakon što su ih oslobodili, odbačena je i ta odluka

VIDEO

Iako je Amanda Knox (24) oslobođena optužbi da je ubila cimericu Meredith Kercher, žrtvina obitelj tužit će je i tražiti naknadu štete u iznosu od 7,7 milijuna funti (66,7 milijuna kuna). Amanda je sada kod kuće u Seattleu nakon četiri godine u talijanskom zatvoru. Nakon što su Knox, njezin dečko Raffaele Sollecito (27) i Rudy Guede (24) osuđeni na prvom suđenju, određeno je i da obitelji ubijene studentice isplate 7,7 milijuna funti, piše The Sun. Izvršenje je stavljeno na čekanje, a sada je odbačeno nakon oslobađajuće presude. Međutim, Kerchere muće nedosljednosti u pričama Knox i Sollecita. Njihov odvjetnik priprema slučaj. 

- Ako ne dokaže da su Knox i Sollecito krivi, mora pronaći drugi dvojac koji je bio tamo s Guedeom jer je dokazano kako nije bio sam - rekla je Meredithina sestra Stephanie (28). Knoxina obitelj digla je drugu hipoteku na kuću kako bi platili 1,7 milijuna funti (14,7 milijuna kuna) odvjetničkih troškova. Međutim, izvor je uvjeren kako će se to promijeniti nakon Amandine knjige i filma. Meredith (21) su pronašli prerezana vrata u kući u Italiji koju je dijelila s Knox 2007. godine. 

'Uvijek sam govorio da je Amanda fantastična glumica'

Patrick Lumumba (38), vlasnik bara, kojega je Amanda Knox optužila za ubojstvo Meredith Kercher, nazvao ju je 'fantastičnom glumicom'. Lumumba je proveo dva tjedna u istražnom zatvoru nakon što je Knox rekla detektivima kako je 'pokrila uši u kuhinji dok je Lumumba ubijao Meredith'. Međutim, utvrdili su kako laže samo da bi maknula sumnju sa sebe. 

- Ljut sam! Šokirao sam se kad su je oslobodili. Žao mi je jadne Meredith. Uvijek sam govorio kako je Amanda fantastična glumica i za mene će to uvijek biti. Najveća žrtva je Meredith, a nakon nje ja. Ostao sam bez posla i veselja. Nemam ništa - rekao je, piše Daily Mail

Postavilo se i pitanje profesionalnosti forenzičara nakon što je javnost vidjela snimke kako se šale na mjestu zločina i pričaju kako će uzeti kokain da ostanu budni. 

Otac od Sollecita pokušao je poslije suđenja izraziti sućut obitelji stradale studentice, ali nije im mogao ni blizu. Knox se nije pojavila u javnosti otkad je održala pressicu nakon povratka kući. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)