News

Komentari 277

'Obitelj zadovoljna, sad čekaju da se još nađe Antonijino tijelo'

'Obitelj zadovoljna, sad čekaju da se još nađe Antonijino tijelo'

I ostali članovi obitelji bili su u Šibeniku, no nisu smogli snage doći na izricanje presude kao što je to učinila Antonijina sestra Ana, rekao je odvjetnik obitelji Bilić

Nakon što je Dragan Paravinja dobio maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora za teško ubojstvo i pokušaj silovanja Antonije Bilić  odvjetnik Vinko Ljubičić, opunomoćenik obitelji Bilić, rekao je kako je obitelj zadovoljna presudom, ali drže kako je  i ta kazna premala. 

- Ovo su prihvatili kao činjenicu što se dogodilo te se sada nadaju da će se pronaći Antonijino tijelo – rekao je Ljubičić i dodao kako  obitelj Bilić zahvaljuje svima. 

- I ostali članovi obitelji bili su u Šibeniku no nisu mogli snage doći u sudnicu kao što je to učinila Antonijina sestra Ana - rekao je Ljubičić.

Paravinjina odvjetnica: Žalit ćemo se na presudu 

S druge strane odvjetnica Dragana Paravinje, Ankica Giljanović, rekla je da će se žaliti na presudu jer su oni tražili oslobađanje. Ponovila je da im je žao što je javnost bila isključena sa suđenja jer bi Paravinja i pred javnošću iznio 'neke svoje argumente'. 

Najčitaniji članci