News

Komentari 3

Obitelji stigao milijunski račun iz bolnice, na prezime ubojice...

Obitelji stigao milijunski račun iz bolnice, na prezime ubojice...

Shrvana obitelj Ochoa-Lopez dobila je račun iz bolnice na više od dva milijuna kuna za liječenje bebe koju je Clarisa Figueroa izrezala iz majčine utrobe. Na računu piše i njeno prezime...

Bolnica u Chicagu poslala je obitelji ubijene trudnice Marlen Ochoa Lopez račun od 300.000 dolara (oko 2 mil. kuna) za troškove liječenja bebe. Shrvana obitelji prvo je pokopala Marlen, a potom je i nakon dva mjeseca u bolnici preminula i beba. Zatim im je stigao račun, na kojem piše 'beba Figueroa', što je prezime žene koje je osumnjičena za ubojstva.

- Moj klijent je danas dobio račun iz bolnice na tisuće i tisuće dolara, i na njima još piše prezime ubojice, to je strašno. To mora prestati - rekao je odvjetnik supruga ubijene djevojke.

- Naša srca i molitve su uz Ochoa-Lopez obitelj. Prolaze kroz teške trenutke. Žao nam je zbog greške na računu. Želimo zaštititi pacijentovu privatnost i stoga ne smijemo više komentirati ovaj slučaj - rekli su iz bolnice.

Podsjetimo, dječačić Jardiel Lopez, koji je nasilno izvađen iz majčine utrobe nakon što je ona brutalno ubijena, preminuo je u bolnici nakon gotovo dva mjeseca borbe za život. 

Bio je na aparatima za disanje od 30. travnja, kad su ga Clarisa Figueroa i njena kći Desiree izrezali iz utrobe Marlen Ochoe Lopez (19). Ona je bila u devetom mjesecu trudnoće, a namamile su je Facebook oglasom o poklanjanju odjeće, piše Daily Mail. Marlen su zadavili, a potom su kuhinjskim nožem izrezali dijete i pretvarali se da je njihovo, dok DNK analiza nije potvrdila suprotno. Dječakov otac Yovani tjednima se molio za oporavak.

No usprkos trenucima nade, poput onog kad je dječačić otvorio oči, nije bilo potpunog oporavka moždanih funkcija te su ga proglasili mrtvim. Clarissu i njenu kćer početkom mjeseca su prvi put izveli pred suca pod optužbama za ubojstvo. Figueroin dečko Piotr Bobak optužen je i za prikrivanje smrti, ali on tvrdi kako je potpuno nevin.

 

Najčitaniji članci