Obavijesti

News

Komentari 116

Očajna majka čeka nalaze: 'Ne znam kako ću živjeti bez sina'

Majka je trgodišnjeg dječaka iz Zagreba ostavila samog na trenutak u kadi. Je li dječaka ubila struja ili je dječak imao bolesno srce, znat će za desetak dana

VIDEO

Molio me da ga ostavim samog da se igra malo. Izašla sam i trenutak kasnije čula sam krik, kazala nam je majka dječaka (3), koji je preminuo u kadi u subotu navečer u zapadnom dijelu Zagreba.

Odmah je pozvala Hitnu pomoć. Iako su ga dvije medicinske ekipe oživljavale čak sat vremena dječaka nisu uspjeli spasiti. Majka im je rekla da sumnja da je možda dotaknuo fen, koji je ostavila na veš mašini ukopčan u struju.

- Kad sam izašla iz kupaonice igrao se sa slavinama u kadi. U kupaonici nema vode jer smo zatvorili ventile zbog susjede ispod nas koja se žalila da joj curi iz našeg stana. Činio se zaokupljen time pa nisam mislila da bi dirao išta drugo - rekla je očajna majka koja je izgubila sina jedinca.

Od šoka u nedjelju, kaže, uopće nije mogla ustati iz kreveta, te je i u ponedjeljak bila pod sedativima kako bi uopće mogla funkcionirati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Do 12 sati čekali smo rezultate obdukcije. Liječnici su rekli da mu je zatajilo srce, ali još utvrđuju zbog čega. Nisu sigurni je li ga ubila struja, no znat će pouzdano tek nakon deset dana nakon što stignu i ostali nalazi - objasnila nam je. Dodala je da dječak nikad ranije nije imao problema sa srcem te da je dotad bio zdravo dijete. Uvjerena je da se nije mogao utopiti budući da je u kadi bilo tek dovoljno vode da mu prekrije noge.

- Meni je moje dijete bilo sve. Poseban, predivan i pametan dječak. Nikad ga ranije nisam ostavila samog niti na sekundu, a ne bi ni tada da me nije izričito tražio. Da ga barem nisam poslušala - govorila je jedva susprežući suze. Tvrdi da nije istina da je sljedećeg dana oko pet sati ujutro udarala stolcima kako su ispričali susjedi. I sama je čula buku, no nije znala otkud dolazi.

U stan na zapadu grada majka i sin doselili su nedavno. Živjeli su sami te ih susjedi nisu uspjeli dobro upoznati.

Policija je smrt okarakterizirala kao nesretan slučaj. Sve okolnosti još utvrđuju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21