Obavijesti

News

Od odjeće do pribora - sve za školu pronašli smo po super cijenama na jednome mjestu

Od odjeće do pribora - sve za školu pronašli smo po super cijenama na jednome mjestu
3

Povratak u školu za djecu je uvijek uzbudljiv trenutak, ali još im je uzbudljivije birati novi školski pribor i novu odjeću u kojoj će se osjećati cool. Zato je KiK idealno mjesto za shopping - kupit ćete puno toga za malo novca

Nova školska godina je pred vratima, što znači da je vrijeme za nabavu svih potrebnih stvari za vašeg đaka. Torbe, ruksaci, pernice, bilježnice, blokići, olovke, bojice i gumice samo su djelić onoga što mu je potrebno, a tu je još i odjeća za jesen. Budući da svaki školarac i školarka želi biti cool te nositi trendi odjeću, ponekad to može biti izazov za kućni budžet. KiK to zna i zato, da bi olakšao roditeljima, ali i djeci, u ponudi ima baš sve što vašem djetetu treba, i to na jednome mjestu i po najpovoljnijim cijenama!

 Povratak u školu za djecu je uvijek uzbudljiv trenutak, ali još im je uzbudljivije birati novi školski pribor i novu odjeću u kojoj će se osjećati cool. Zato je KiK idealno mjesto za shopping jer ima raznovrsnu ponudu po izuzetno povoljnim cijenama. Za dječake su u ponudi razne košulje, tanje i deblje majice, puloveri i jaknice idealne za jesenske dane, među kojima će zasigurno pronaći svoj omiljeni komad. U ponudi su, naravno, i nezaobilazne traper hlače, idealne za odlazak u školu, ali i trenirke, koje će im dobro doći na satima tjelesnog ili za komfor kod kuće.

Za djevojčice je ponuda jednako šarolika, pa će vaša školarka lako pronaći omiljenu majicu, pulover (klasičan ili na kopčanje), flis jaknicu i traperice, a tu su, naravno, i trendi tajice te jesenske jakne u raznim bojama. Budući da djevojčice od malih nogu vole same birati što će nositi, odlazak u KiK i traženje nove školske garderobe za njih će biti uzbudljiv doživljaj, a istodobno neće mnogo utjecati na kućni budžet zahvaljujući izuzetno povoljnim cijenama.

U KiK-u je sve na jednom mjestu - bez stresa i uz povoljne cijene odjenite svoje dijete od glave do pete i opremite ga za nove školske izazove koji ga čekaju! Neka ove godine priprema za školu bude doživljaj u kojem ćete uživati oboje.

Osim što ćete opremiti klince super odjećom i priborom, u KiK-u uvijek možete pronaći nešto i za sebe. Dostupna je široka ponuda odjeće i modnih dodataka, ali i neodoljivih ukrasa za kuću i stvari za kućanstvo.

I još nešto jako bitno - u KiK-u se možete odijenuti već od 30 eura i to od glave do pete u više od 90 trgovina u Hrvatskoj. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'
SPAS ZA STOTINE MALIŠANA

Kirurg i tim iz Dubrave vraćaju djeci osmijeh na lica: 'Čudesno, Šimunov ožiljak se jedva i vidi'

U Hrvatskoj se na 1000 novorođene djece rodi jedno dijete s nekim od oblika rascjepa usne i nepca. Svi se liječe u KB Dubrava koja je referentni centar za liječenje ove bolesti. Osim djece iz Hrvatske, dolaze i iz regije