News

Komentari 27

Odao ga smrad: Mrtvu djevojku skrivao je u stanu 15 mjeseci!

Odao ga smrad: Mrtvu djevojku skrivao je u stanu 15 mjeseci!

Britanac Andrew Colin Reade (43) iz Manchestera skrivao je tijelo svoje djevojke Victorije Cherry skoro 15 mjeseci u ormaru u sušionici. Pred sudom je priznao krivnju

Britanac Andrew Colin Reade (43) iz Manchestera skrivao je tijelo svoje djevojke Victorije Cherry skoro 15 mjeseci u sušionici rublja u svom stanu.

Susjedi su "nanjušili" neobičan smrad koji dopire iz Readeova doma, no nisu ni slutili da je to miris Victorijina tijela koje se raspada, piše Sun.

Reade je susjedima, koji su primijetili da žene nema već neko vrijeme, rekao kako je odsjela kod roditelja. Čak ih je nekoliko puta pozvao na čaj u svoj jednosobni stan, dok je Victorijno tijelo  bilo na svega nekoliko koraka dalje, javlja Sun.

Victorija je zadnji put viđena listopadu 2015. Njezina obitelj prijavila je policiji u Manchesteru nestanak, a tijelo je nađeno u siječnju ove godine tijekom pretresa kuće.

Uzrok njene smrti još se utvrđuje. Zbog duljine vremena u kojem je tijelo bilo skriveno, bit će teže provesti laboratorijske analize.

Readea će saslušati psihijatar, a suđenje čeka u zatvoru Forest Bank. Pred sudom je već priznao krivnju po dvije točke optužnice - skrivanje tijela mrtvaca te onemogućavanje dostojanstvena pokopa žrtve.

Reade je priznao da je policiji i Victorijijoj obitelji namjerno davao krive informacije kako bi ih naveo na krivi trag.

Najčitaniji članci