News

Komentari 0

Odbila se cijepiti. Dobila otkaz

Odbila se cijepiti. Dobila otkaz

Odlučila je radija napustiti posao nego se cijepiti kako bi zaštitila sebe, ali i druge s kojima radi. Objavila je emotivan video nakon što je odradila posljednju smjenu.

Louise Akester (36) izgubila je posao nakon što se odbila cijepiti protiv Covida. Radila je kao djelatnica u domu za starije osobe, a raskinut joj je ugovor nakon tri godine rada u toj firmi.

Slomljenog srca 36-godišnjakinja objavila je video nakon svoje posljednje smjene. Suze joj teku dok govori kako je završila posljednju smjenu.

- To je najteža stvar koju sam ikada morala učiniti, pozdraviti se sa svima, svim ljudima do kojih mi je stalo. Radila sam toliko dugo, ovo je tako nepravedno - rekla je.

Odbila se cijepiti, ali je testirana tri puta tjedno te je na poslu nosila zaštitnu opremu i pridržavala se svih sigurnosnih uputa, piše Mirror.

Louise govori kako je to nepravedno prema skrbnicima poput nje koji se ne žele cijepiti s obzirom da vlada ne zahtjeva cijepljenje korisnika domova kao i posjetitelja koji dolaze. Dodala je kako se budućnosti možda i cijepi, ali trenutno to ne namjerava.

- Jednostavno ne mogu vjerovati što nam vlada radi, ne shvaćam... - govori Louise.

36-godišnjakinja iz Engleske predstavlja živote 40 tisuća radnika koji rade u domovima za njegu, a ostat će bez posla do 11. studenoga jer se ne žele cijepiti.

Poruke podrške

Preplavile su je poruke podrške i zahvale, istaknula je Louise.

- Lijepo je znati da nisi sama, da ima i drugih ljudi u mojoj koži - rekla je.

- Voljela bih da imamo nešto puno ljepše zajedničko - zaključila je.

Najčitaniji članci