Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Odglumili otmicu i ubojstvo: Htjeli ih ubiti za 20.000 dolara

SAD: Leon Jacob (39) i Valerie McDaniel (48) planirali su ubiti bivše partnere. Unajmili su ubojicu. Kada su otkriveni, Valerie se ubila, a Leon sada sude

Foto: screenshot/Youtube
4 komentara

Meghan Verikas (33) i Macka McDaniela (51) htjeli su ubiti njihovi bivši partneri Leon Jacob (39) i Valerie McDaniel (48). Unajmili su profesionalnog ubojicu kojem su platili 20.000 dolara (oko 120.000 kuna) i dali mu dva Cartierova sata. Ubojica je zapravo bio policajac koji je onda kontaktirao Meghan i Macka.

Nagovorio ih je da odglume otmicu odnosno ubojstvo kako se lakše uhvatili Jacoba i  Valerie.  Verikas je fotografirana s vezanim rukama i nogama te s ljepljivom trakom na ustima. 

HTIO NASLJEDSTVO Lažirali smrt da ulove sina koji je platio ubojici da ih likvidira...

Njezin partner je fotografiran s prostrjelnom ranom na glavu. Valerie i Leon su nakon toga uhićeni. Valerie se ubila dok je bila puštena uz jamčevinu, a Leonu sada sude na sudu u Teksasu. McDaniels su se bili razveli, a Verikas je završila svoju vezu s Jacobom. Valerie je bila vlasnica 1,25 milijuna dolara od njihovog imanja, a Jacob je imao zabranu kontaktiranja svoje bivše jer ju je uhodio. Htio ju je ubiti kako ne bi svjedočila protiv njega o tome kako ju je uhodio. 

Mack je svjedočio na sudu i rekao je kako je pristao odglumiti da je ubijen no da mu je sve to bilo nezamislivo. Izgledalo je kao da je ubijen u otmici automobila. Govorio je i o svojoj kćeri koja je imala samo osam godina kada su Leon i Valerie planirali ubojstvo. 

- Da su uspjeli, moja kći ne bi više imala roditelje - kazao je na ročištu u utorak. Leon pak tvrdi da se htio vratiti Meghan no da ga je ona odbila, piše Daily Mail. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message