Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Odlazak na Advent bez brige o naočalama i lećama

Jeste li ikada razmišljali da netko tko ima savršen vid ne može ni zamisliti koliko ograničenja stvara nošenje naočala – pogotovo u ovo doba godine kada toliko toga jednostavno morate vidjeti

Foto: Bilić Vision

Ako ste nositelj naočala sigurno vam u ovom periodu godine smetaju padaline koje vam se lijepe na naočalne leće, ulazak iz toplog u hladno za vas znači skidanje naočala koje su se zamaglile zbog promjene temperature, brisanje istih te vraćanje nazad na lice. 

S druge strane nosioci kontaktnih leća imaju problem ako imalo puše vjetar. Tada leće često izazivaju iritaciju i suhoću oka, a za vrijeme zimskog perioda - vjetar je nažalost česta pojava. 

Foto: Bilic Vision

Svima je poznato da su kuhano vino i kobasice jedna od čari Adventa. Nosioci naočala su upoznati da za njih ispijanje kuhanog vina povlači i zamagljivanje naočalnih stakla koje će morati čistiti. Do magljenja naočala dolazi i prilikom prelaska iz hladnog u topli prostor pa će se zbog nagle promjene temperature naočale ponovno zamagliti. Ne sviđa Vam se ovaj scenarij? Želite piti kuhano vino i jesti kobasice u miru, bez razmišljanja jesu li vam naočale zamagljene ili vam opet pada pahulja po naočalnoj leći? Rješenje je da se ove zime jednom zauvijek riješite naočala i kontaktnih leća, a sada je pravo vrijeme!

Foto: Bilic Vision U Poliklinici Bilić Vision u Zagrebu iskoristite čak 30% popusta na sve metode laserskog skidanja dioptrije i doživite Advent u njegovom punom sjaju!

U Poliklinici Bilić Vision je u posljednjih 12 godina, laserski skinulo dioptriju preko 10.000 pacijenata koji danas savršeno vide bez ikakvih pomagala za vid. 

Požurite jer akcija traje do 31.12.2017. Nazovite još danas i naručite se na pregled za lasersko skidanje dioptrije  te se zauvijek riješite naočala već od 3.300 kuna po oku. Naručite se pozivom na  01/4678 444 ili online putem stranice Bilić Vision.

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message