Obavijesti

Promo sadržaj

Odlazak na Advent bez brige o naočalama i lećama

Odlazak na Advent bez brige o naočalama i lećama
3

Jeste li ikada razmišljali da netko tko ima savršen vid ne može ni zamisliti koliko ograničenja stvara nošenje naočala – pogotovo u ovo doba godine kada toliko toga jednostavno morate vidjeti

Ako ste nositelj naočala sigurno vam u ovom periodu godine smetaju padaline koje vam se lijepe na naočalne leće, ulazak iz toplog u hladno za vas znači skidanje naočala koje su se zamaglile zbog promjene temperature, brisanje istih te vraćanje nazad na lice. 

S druge strane nosioci kontaktnih leća imaju problem ako imalo puše vjetar. Tada leće često izazivaju iritaciju i suhoću oka, a za vrijeme zimskog perioda - vjetar je nažalost česta pojava. 

Svima je poznato da su kuhano vino i kobasice jedna od čari Adventa. Nosioci naočala su upoznati da za njih ispijanje kuhanog vina povlači i zamagljivanje naočalnih stakla koje će morati čistiti. Do magljenja naočala dolazi i prilikom prelaska iz hladnog u topli prostor pa će se zbog nagle promjene temperature naočale ponovno zamagliti. Ne sviđa Vam se ovaj scenarij? Želite piti kuhano vino i jesti kobasice u miru, bez razmišljanja jesu li vam naočale zamagljene ili vam opet pada pahulja po naočalnoj leći? Rješenje je da se ove zime jednom zauvijek riješite naočala i kontaktnih leća, a sada je pravo vrijeme!

U Poliklinici Bilić Vision u Zagrebu iskoristite čak 30% popusta na sve metode laserskog skidanja dioptrije i doživite Advent u njegovom punom sjaju!

U Poliklinici Bilić Vision je u posljednjih 12 godina, laserski skinulo dioptriju preko 10.000 pacijenata koji danas savršeno vide bez ikakvih pomagala za vid. 

Požurite jer akcija traje do 31.12.2017. Nazovite još danas i naručite se na pregled za lasersko skidanje dioptrije  te se zauvijek riješite naočala već od 3.300 kuna po oku. Naručite se pozivom na  01/4678 444 ili online putem stranice Bilić Vision.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.