Obavijesti

News

Komentari 40

Oduševili su sve: Ledo otvara sezonu s 44 nova sladoleda

Oduševili su sve: Ledo otvara sezonu s 44 nova sladoleda
9

Najveći i najzabavniji praznik SladoleDan oduševio je male i velike. Ledo je oduševio sve posjetitelje zabavnim programom i brojnim novitetima u ponudi

VIDEO

Ove subote park Maksimir je bio u znaku najvećeg i najzabavnijeg praznika sladoleda – SladoleDana koji već drugu godinu za redom organizira Ledo i time obilježava službeni početak sladoledne sezone. SladoleDan je proslavljen zabavnim programom i nizom igara na travi. Na SladoleDanu su se  zabavili i Ana Miščević, Amela Čilić, Ana Strizić, Tea Blažević i Nered koji je otpjevao pjesmu sa sinom. 

Ledo Medo je naš omiljeni lik i nismo mogli ne odazvati se ovako dobroj zabavi i uživo ga upoznati.  Jako smo se dobro proveli i veselim se SladoleDanu i dogodine“ istaknula je Ana Miščević koja je bila na SladoleDanu sa svojim sinom i njegovom prijateljicom.

Na pozornici, zajedno s Ledom Medom, voditeljem Franom Domitrovićem bili su i DJ, mađioničar i Klaun Balonko koji je sve zabavljao izrađujući životinje od balona. Ljubitelji sladoleda mogli su se natjecati u malom nogometu, skakanju u vrećama, štafeti s kornetima, a najsupješnije natjecatelje Ledo je nagradio sladoledima.

„Prošlogodišnje oduševljenje građana nas je motiviralo da organiziramo još bogatiji SladoleDan, a ova današanja atmosfera potvrđuje da smo u tome i uspjeli. SladoleDanom službeno obilježavamo početak sladoledne sezone, a za ovu godinu smo se pripremili bolje nego ikad i osobno vjerujem da ćemo srušiti sve rekorde i tako ostvariti najbolju godinu do sad. Optimizam gradimo na brojnim inovativnim proizvodima, ciljamo nove potrošačke niše i uvodimo nove kategorije. Na tržištu otvaramo sladolednu sezonu s 44 nova sladoleda“ istaknula je Ana Štebih, direktorica marketinga i razvoja u Ledu.
Među inovacijama ove sladoledne sezone izdvaja se Hešteg, sladoled na dva štapića, jedinstven po svom obliku u svijetu. Radi se o sladoledu koji kombinira ukusnu kombinaciju vanilije s preljevom od naranče. I King obitelj dobila je dva nova člana, King Love i King Caramel Adventure, koji su već pronašli svoje obožavatelje. 

I ponuda sladoleda u kornetu ove je sezone obogaćena novim članovima Lješnjaka i Maline Cake, a tu je i posebni Kornet Cookie, prvi sladoled u tamnom kornetu. I u segmentu obiteljskih pakiranja Ledo proširuje svoju ponudu Quattro pakiranja sa savršenim kombinacijama okusa i zabavu za cijelu obitelju, a uz Ledo torte svaki trenutak moguće je učiniti posebnim.

Građani podržali humanitarnu akciju za dječje selo Lekenik

Ledo je ove godine dodatno oplemenio praznik SladoleDan, pa je tako u suradnji s djecom doma SOS Dječje selo Lekenik pripremio posebne SladoleDan majice. Građani su uz minimalnu donaciju od 30 kuna mogli nabaviti prekrasne majice, a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je djeci iz doma SOS Dječje selo Lekenik.

„Savršen spoj sunčanog dana, prelijepe prirode Maksimirskog parka i neizbježnog sladoleda, na Ledovom Sladoledanu naše je mališane iz SOS Dječjeg sela Lekenik oborio s nogu. Uzbudljive igre, druženje s Ledom Medom i uživanje u neodoljivim slasticama još ćemo dugo pamtiti. Od srca hvala tvrtki Ledo koja je omogućila našim mališanima da sudjeluju u najslađem prazniku, SladoleDanu, te prodajom majica ukrašenih radovima naše djece, pomogao svoj djeci smještenoj u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj“ rekla je gospođa Anamarija Adamek, voditeljica SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner u Lekeniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi