Obavijesti

News

Komentari 77

Odustao: Kerum se više neće kandidirati za gradonačelnika

Odustao: Kerum se više neće kandidirati  za gradonačelnika
1

Ako netko ima probleme, ja sam spreman pomoći. Ako sam ja došao u probleme, svaki onaj tko je bio sa mnom, a sada se miče, to govori sve o njemu, kaže Kerum

VIDEO

Nije točno da stranka ne postoji, ali za razliku od HSLS-a i HSS-a mi imamo dva saborska zastupnika. HGS će imati kandidata za gradonačelnika u Splitu, ali i u drugim gradovima i u županiji. Bez obzira na lažna informiranja mi smo napravili puno za Grad. Bila je krizna situacija, ali mi smo napravili najvažnije stvari - vrtiće, pomagali socijali, napravili puno za kulturu i sport, pa i Zapadnu obalu. Nismo još donijeli odluku tko će biti kandidat, ali ja više neću ići u kandidaturu za gradonačelnika, objavio je Željko Kerum u razgovoru za Mrežu TV, nekadašnju Televiziju Dalmacija. 

Za Spaladium Arenu rekao je kako u saniranju tog gorućeg problema najviše treba napraviti država, dok je na temu Hajduka malo ublažio dosadašnju retoriku.

O Hajduku: Pa i Real Madrid ima ogromne gubitke

- Stanje u Hajduku takvo je već dugo, ne samo tamo, već u svim sportskim klubovima. I Real Madrid bilježi 500 milijuna eura gubitka. Problemi su naslijeđeni, čim Hajduk dođe do nekih novaca javi se netko kome su dužni. Hajduk bi trebao imati većinskog privatnog vlasnika, Grad treba prodati dionice, ostaviti taman toliko da mogu sudjelovati u upravljanju klubom – kaže Kerum. 

'U krizno vrijeme krenuo sam u projekte i to me sada  koštalo"

Na svoju poslovnu situaciju kaže kako je, kad je krenuo u politiku imao tri tisuće zaposlenih, a sada nula. Zarađivao je 200 milijuna eura godišnje, no u krizno vrijeme je krenuo u velike projekte i to ga je, kaže, sada stajalo. Ponosan je na sebe jer radnicima nije ostao ništa dužan te zato što su većinom svi ostali raditi u tvrtkama koje su preuzele njegove trgovine. 

- Kad nekome ide dobro, onda su svi oko njega. Kad je dobro, dobro je svima. Ja sam sve prošao u 52 godine života, ali još san toliko naivan, osta san ka da san dite. Ja svima virujen, virova san stalno, i dalje ću virovat.  Kad san doša u situaciju da imam nekih problema, kad su ljudi osjetili priče, ćakule, kako su samo počeli okrećat leđa... To je ono najlošije šta može postojat. Triba čovik ostat do kraja. Kad san reka ono da tići biže iz gnijezda kad propivaju, to je istina, nisam ja to izmislio. Takva je situacija, al to meni ne ide u glavu. Nikad to ne bih napravio. Ako čoviku triba pomoć, ja sam mu spreman pomoći kad je u problemima. Ako san ja došao u probleme, svaki onaj tko je bio sa mnom, a sada se miče, to govori sve o njemu – kazao je Kerum.

'Hotel Marjan se mora otvoriti do nove sezone'

Najavio je i da će nastojati završiti hotel Marjan do iduće turističke sezone. 

- Hotel Marjan se mora otvoriti do nove sezone ili se neće otvoriti još sedam godina jer ćemo tada ući u spor s Hypo bankom, pa koliko to trajalo da trajalo. Ili ćemo se dogovoriti ili ćemo na sud do ljeta – kazao je Kerum i savjetovao mladim poduzetnicima neka paze što otpisuju u banci nazvavši ih najvećim štetočinama društva jer se bogate dok drugi siromaše. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci
OPSADNO STANJE

Užas u Londonu: Zabio se u kuću pa izašao i sjekao ljude mačem! Među ozlijeđenima i policajci

Muškarac se prvo autom zabio u jednu kuću, zatim je počeo napadati ljude koji su čekali metro na stanici na sjeveroistoku Londona. Policija je objavila da je više ozlijeđenih, a napadača su uhitili
Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje
MORH PRIOPĆIO

Rafalei u srijedu lete po cijeloj Hrvatskoj: Evo kada i gdje

Preletom iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvest će svoju prvu zadaću višenamjenskim borbenim avionima Rafale u znak zahvalnosti i poštovanja prema svim sudionicima vojno-redarstvene operacije “Bljesak”, priopćio je MORH