Obavijesti

News

Komentari 337

Odvezao tri djevojke u smrt: Vozač Megana kriv za sudar

Odvezao tri djevojke u smrt: Vozač Megana kriv za sudar
3

Vozač Renault Megana na semaforu je skretao lijevo i oduzeo prednost Seat Leonu koji je dolazio iz suprotnog smjera. Tri poginule djevojke bile su u Meganu

VIDEO

Nakon obavljenog očevida stravične prometne nesreće u Zagrebu u kojoj su u sudaru dva automobila život izgubile tri djevojke, u PU zagrebačkoj doznaje se kako je za nesreću najvjerojatnije kriv vozač Renault Megana P.L. (23). 

On je u utorak rano ujutro, vraćajući se s novogodišnjeg slavlja, vozio Avenijom Većeslava Holjevca prema Velikoj Gorici i kraj nadvožnjaka kod čvora Buzin htio se uključiti na obilaznicu prema Karlovcu. U tom je trenutku iz suprotnog smjera dolazio Seat Leon, kojeg je vozio F. P. (23). 

Iako je obojici bilo upaljeno zeleno svjetlo, vozač Megana je oduzeo prednost Seat Leonu. Leon je tada udario u desnu bočnu stranu Megana. Udarac je bio toliko silovit da je Megana odbacio u stup semafora, koji se iskrivio.

Od zadobivenih ozljeda sve tri djevojke koje su bile u Meganu, stare 22, 24 i 31 godinu, preminule su na mjestu. 

Teško ozlijeđena djevojka iz Seat Leona i dalje je na Odjelu intenzivne skrbi u zagrebačkoj Traumi, ali nije u životnoj opasnosti.

Vozač Megana nije bio u alkoholiziranom stanju, dok je vozač Leona imao 1,05 promila. Također, valja napomenuti kako je u to vrijeme u Zagrebu bila vrlo gusta magla koja je ograničila vidljivost na svega desetak metara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 337
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.