Obavijesti

News

Komentari 340

Odvratno: Umjesto u zatvor, četnik Šešelj ide u reality show

Odvratno: Umjesto u zatvor, četnik Šešelj ide u reality show
2

SRAMOTA: Ratnog zločinca Vojislava Šešelja pustili su da se kod kuće liječi od raka, on širi mržnju, pali hrvatske zastave i nastupa po bizarnim TV emisijama

VIDEO

Četnika i ratnog zločinca Vojislava Šešelja prije devet mjeseci pustili su iz haškog pritvora na privremenu slobodu zbog narušena zdravlja. Bojali su se da im ne umre u zatvoru, a Šešelj je danas življi nego ikad prije i još je slobodan.

Sprema se provesti barem tjedan dana u srpskom reality showu “Parovi” , čiji su sudionici u lanjskoj sezoni uspjeli zgroziti gledatelje. Grozota je sad otišla korak predaleko.

- Dogovorili smo sa Šešeljem da sudjeluje u našem showu, a to što pitate koliko će ondje provesti, mogu reći da je dogovoreno koliko izdrži - rekao nam je autor popularne srpske emisije “Ćirilica” Milomir Marić, koji je i glavni urednik Happy TV-a, na kojem se “Parovi” emitiraju.

Šešelj je, dodaje Marić, imao samo jedan uvjet.

- Tražio je da ga osiguramo da ga u toj kući nitko ničim ne gađa da ga ne ozlijedi - kaže Marić, koji ima povijest televizijskih sučeljavanja sa Šešeljem.

- Zvali smo ga jer je poznat kao izuzetno duhovit čovjek. Mnogi se sjećaju da je dugo bio glavna zvijezda Minimaksova show programa, gdje su se on i Ceca borili tko će biti popularniji. Eto bio je Šešelj - dodaje Marić.

U showu, inače, sudjeluju i hrvatski celebrityji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:17

>>> Tko sve od Hrvata sudjeluje u showu, te kako hrvatski političari ovo komentiraju čitajte u srijedu u 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 340
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.