Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Ogromna tarantula u kutiji? To sigurno nije moja narudžba...

London: Žena je kupovala preko interneta, ali joj je u paketu stigla tarantula. Odmah ju je odnijela u obližnji zoološki vrt, gdje još nisu sigurni o kojoj se točno vrsti radi

Pixsell
Foto: Pixsell
1 komentara

Londonski zoološki vrt dobio je na poklon veliku tarantulu. Donijela ju je žena koja ju je našla u svojoj pošti. Kupovala je preko interneta, a kada joj je stigao paket, u njemu je našla veliku tarantulu! Šokirana Britanka je pauka odmah odnijela u zoološki vrt Chessington u Londonu. Tamo tvrde kako žena nije rekla što je i gdje kupila, niti odakle je paket stigao, prenosi Daily Mail.

- Nije željela dati nikakve detalje. Rekla je da je kupila nešto na internetu i kada je stiglo primijetila je nešto na dnu kutije što nije željela zadržati - rekao je Rob Ward, stručnjak za pauke u zoološkom vrtu.

Tvrdi i kako još nisu sigurni o kojoj se vrsti radi, ali pretpostavljaju da je otrovan. 

- Vrlo je agresivan, vrlo je brz i vrlo velik - kaže Ward. Vjeruju kako je tarantula iz vrste afričkih babunskih pauka, ali takvih ima oko 49, s još oko 900 različitih tipova tarantula. Također, još ne znaju ni kojeg je spola, jer ga smiju dirati samo s rukavicama. Pomoću testova se može odrediti točna vrsta i tip pauka, kao i informacije gdje je živio, ali takvi testovi se mogu provesti samo nakon što pauk ugine. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message