Obavijesti

News

Komentari 13

Oklada za ZERP: Tko gubi plaću, Kajin ili Pankretić?

Oklada za ZERP: Tko gubi plaću,  Kajin ili Pankretić?
1

Saborski zastupnik Damir Kajin i ministar Božidar Pankretić kladili su se u 17.000 kuna koliko će izdržati ZERP. Sad obojica tvrde da su pobjednici!

VIDEO

U emisiji Nove TV 4. siječnja ponudio sam Pankretiću okladu, i to za plaću, da će doći dan kad ćemo ponovno odustati od ZERP-a. Pankretić je rekao da neće, ali nije rekao da pristaje na okladu, kaže Damir Kajin (IDS). Sabor je četvrti put odgodio primjenu Pojasa pa bi pobjednik trebao biti poznat, ali nije, jer političari i dalje različito tumače okladu.
- To nije važno. Ionako bih iznos od 17.000 kuna morao prijaviti Povjerenstvu za sukob interesa jer je veći od 500 kn. Ne mora čovjek dati plaću, ali bio bi red da barem plati piće... - zaključuje Kajin. Ministar poljoprivrede Božidar Pankretić ima obrnuto mišljenje.
- Kajin se pravio vidovit pa je predvidio da ću ja biti ministar i da ću u Vladi glasovati protiv ZERP-a. Prevario se. Ali ne mora mi platiti 17.000 kuna jer bih to morao prijaviti Povjerenstvu - kaže Pankretić. No za taj bi iznos Damir Kajin trebao kupiti sijeno za lipicance koji su vraćeni iz Srbije.
- Time bi pokazao da mu je na srcu razvoj konjogojstva, ali i preporod hrvatskog sela - tvrdi Pankretić i postavlja jedan uvjet Kajinu: Da sam uruči to sijeno..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...