Obavijesti

News

Komentari 285

Ona će ga čekati: Profesor je priznao seks s maloljetnicom!

Ona će ga čekati: Profesor je priznao seks s maloljetnicom!
3

Jeremy Forrest (30) četiri mjeseca bio je u vezi s 15-godišnjom učenicom. Prvi puta ju je poljubio u učionici. Imala je 14 godina. Seksali su se u autu, stanu, hotelu...

VIDEO

Perverzni učitelj matematike Jeremy Forrest (30) iz Velike Britanije priznao je seksualnu aktivnost s djetetom nakon što je pobjegao u Francusku s 15-godišnjakinjom, piše Daily Mail. Osudili su ga na pet i pol godina zatvora. Dobio je godinu dana zatvora za otmicu i četiri i pol za bludne radnje nad djetetom.

Podsjetimo, par je pobjegao u Francusku. Trajektom su prešli La Manche, a Forrestovim automobilom su nakon toga otputovali u Pariz, odakle su vlakom otišli u Bordeaux. 

Profesor je ondje tražio posao, a par je tih osam dana živio u hotelima.

 Policija je uhitila Jeremyja, a nakon izručenja Velikoj Britaniji optužen je za otmicu maloljetnice, ali i bludne radnje nad maloljetnicom. 

Djevojku su vratili kući. Za njima je bila pokrenuta potraga u cijeloj Europi.

'Volim je i želimo se vjenčati'

No, Jeremy Forrest ne planira odustati od 'svoje ljubavi'. Štoviše, kako piše Daily Mail, on djevojku namjerava oženiti. U ekskluzivnom intervjuu, Forrestova sestra Carrie Hanspaul (33) rekla je kako je Jeremy roditeljima tijekom posjeta u zatvoru rekao: 'Volim je i želimo se vjenčati'.  

'Moja ljubav prema Jeremyju je besmrtna'

Dramatičan obrat ove devetomjesečne sage donosi i emotivno pismo koje je 'žrtva' napisala Forrestovim roditeljima u kojem objavljuje svoju besmrtnu ljubav prema njemu. 

U pismu na pet ljubičastih stranica kojeg je potpisala s dva poljupca, ona Jeremyja opisuje da je 'čaroban'. Ispričala se njegovim roditeljima ako ih je bilo kako uznemirila i rekla da se osjećala sigurnije kada je bila u bijegu s Jeremyjem u Francuskoj nego kod kuće ili u školi.

- Ne mogu vam dovoljno naglasiti kako je sve što osjećam prema Jeremyju prije svega ozbiljno...on je prekrasan. Očito je da ću sada, ali i u buduće, stajati uz njega. Vjerujem da se za neke stvari vrijedi boriti. Ali, za sada ću se koncentrirati da ostvarim budućnost koju i ja i Jeremy želimo, te se pripremam za koledž - napisala je 'žrtva' u pismu.

Tijekom suđenja porota je slušala kako su se tijekom četveromjesečne veze seksali po osam puta tijekom noći u automobilu, kući ili hotelu. Prvi puta ju je poljubio u učionici. Imala je 14 godina. 

Tužitelji: Ovo nije priča o Romeu i Juliji, već o pedofilu

Tužitelji sa suda Lewes rekli su kako ovo nije priča o Romeu i Juliji nego je riječ o pedofilu koji zadovoljava svoju pohotu. Sud je čuo i kako je djevojka, sada 16-godišnjakinja, slala poruke ljubavniku čak i za vrijeme suđenja, kako ga voli i uvijek će ga čekati.

Djevojka prvo nije htjela svjedočiti protiv ljubavnika pa ju je policija uhitila. Večer prije prve rasprave, kada je trebala prvi puta vidjeti Jeremyja nakon njegovog uhićenja u Bordeauxu, napisala je na društvenoj mreži kako je 'preuzbuđena da bi spavala'. 

Maloljetnica: Nisam Russell Brand da se seksam osam puta u noći

Tvrdila je da se nisu seksali osam puta tijekom noći.

- Nisam Russell Brand - rekla je. Obiteljski prijatelj rekao je kako je par i dalje 'luđački zaljubljen'. 

Sud je dozvolio žrtvi da posjećuje napadača u zatvoru?

Osim toga, sud je 'žrtvi' dozvolio da posjećuje svog napadača.

 - Ona ga planira posjetiti čim prije. Jeremy mi je rekao da ona želi doći, a u sudnici na dan presude rekao mi je da joj kažem da joj je dopuštena posjeta. Kad sam joj to rekla samo se nasmijala - rekla je Carrie, Jeremyjeva sestra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 285
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela