Obavijesti

News

Komentari 2

Ona je bila ljubavnica Sinatre, Kennedyja, ali i mafijaškog šefa

Ona je bila ljubavnica Sinatre, Kennedyja, ali i mafijaškog šefa
1

Judith Campbell, jedna od najkontroverznijih ljubavnica JFK-a bila je žena koja je prenosila poruke između čikaškog mafijaškog bossa i američkog predsjednika. Njezine ružičaste gaće Jackie je našla u svome krevetu.

VIDEO

Judith Campbell Exner, sa 17 godina starijim Kennedyjem je 1961. upoznao Frank Sinatra s kojim je imala kratkotrajnu aferu, a koju je navodno prekinula nakon što joj je ponudio seks u troje. 
Aferu s Kennedyjem je počela tijekom njegove predizborne predsjedničke kampanje. Nekoliko mjeseci kasnije Frank ju je upoznao i sa mafijaškim bossom iz Chicaga Samom 'Momom' Giancanamom, nasljednikom Al Caponea na čelu Cose Nostre u Chicagu.

Ljubavno mafijaško-politički trokut

Poslije je Judith tvrdila da dok je bila Kennedyjeva ljubavnica nije bila i Samova nego da su imali samom platonsku vezu te da su spetljali tek nakon što je završila sa predsjednikom. Giancana, koji je od nje bio stariji 25 godina, poslije ju je  i zaprosio no ona je odbila brak te su nakon toga prekinuli.

Njezine je ružičaste gaće Jackie Kennedy je našla u svome krevetu. Upitala je tada muža.
- Možda bi mogao pronaći vlasnicu jer ovo nije moj broj... 

Hotel Plaza u New Yorku je bilo mjesto gdje su započeli aferu na današnji dan 1960. godine. Sljedeća četiri dana nisu izlazili iz hotela. Poslije se  s predsjednikom sastajala u hotelima, u Bijeloj kući i obiteljskom domu u Georgtownu, no nikad nije željela otkriti konkretan razlog prekida dvoipolgodišnje veze. Susrete dvaju ljubavnika ugovarala je osobno tajnica Bijele kuće. Kako je Campbell bila financijski neovisna od Kennedyja, nije tražila ni htjela darove. Jedino što je prihvatila u dvije i pol godine veze bio je dijamantni broš i krznena bunda. Navodno je sa njim ostala trudna, ali je pobacila.

Šef FBI-ja otkrio njihovu vezu

Prisluškujući telefone mafijaških bossova, šef FBI- a J.E.Hoover je otkrio da se u njihovim razgovorima spominje predsjednikovo ime kao i ime njegove ljubavnice Judith. Bilo je jasno da Judith Campbell tajno posjećuje Bijelu kuću. Nedugo nakon toga, Hoover je obavijestio JFK-ovog brata Roberta koji je tada bio na poziciji državnog tužitelja, da se njegov stariji brat tajno viđa s djevojkom povezanom s mafijašima. 

148305833

Ubrzo, Kennedy je prekinuo vezu s Campbell. Javnost je saznala za njezinu vezu s Kennedyjem 1975. kada je pozvala da svjedoči o navodnim planovima CIA da izvrši atentat na Fidela Castra.
Judith se poslije ponovo udala za Dana Exnera. Umrla 1999. u 65-oj godini od raka dojke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Sočni' detalji iz života fatalne Coco: Voljela plemića i nacista
MIRIS SKANDALA

'Sočni' detalji iz života fatalne Coco: Voljela plemića i nacista

Ljubiteljica aristokracije, milijunaša i nacista - genijalna modna ikona Coco Chanel cijelo vrijeme okupacije Francuske provela je u hotelu Ritz gdje je bila smještena nacistička vrhuška

Toranj smrti: I danas živimo u strahu da ćemo izgorjeti živi...
GRENFELL TORANJ

Toranj smrti: I danas živimo u strahu da ćemo izgorjeti živi...

Poznati londonski neboder Grenfell na današnji dan prije dvije godine planuo je kao šibica. U požaru je život izgubile 72 ljudi, dvoje ih je podleglo ozljedama u bolnici dok je 70 ljudi bilo ozlijeđeno
Sloboda i strah na Kosovu: 'Da tu nije NATO, izbio bi novi rat'
20 GODINA OD PREKRETNICE

Sloboda i strah na Kosovu: 'Da tu nije NATO, izbio bi novi rat'

NATO-ova tromjesečna intervencija zaustavila je nasilje između albanskih separatista i srpskih snaga kojima je upravljao Slobodan Milošević. Iako je nasilje zaustavljeno, dvije se strane nikada nisu pomirile u cijelosti