News

Komentari 0

Pripremite se za veliki dolazak hit 3D filma o One Directionu!

Pripremite se za veliki dolazak hit 3D filma o One Directionu!

Ovo ljeto će definitivno biti u znaku One Directiona. Prava histerija je zavladala kad su dečki objavili datum izlaska spektakularnog filma o najpopularnijem boy bendu.

Već za dva mjeseca i hrvatski će fanovi moći uživati u nikad viđenim snimkama 1D-a, a film"This is us" bit će u kinima prikazivan u 3D tehnici. Hrvatski fanovi će tako doći na svoje i u novom broju Coola u kojem smo pripremili veliku priču o planetarnoj slavi 1D-a o njihovim počecima, djetinjstvu, najranijim glazbenim nastupima i vrtoglavom uspjehu do svjetskog vrha. Baš dobra priprema i zagrijavanje za 1D 3D spektakl.

Pred vratima su i vrući ljetni dani, kupanje, odmor i nezaboravni provodi. Znamo kako stresno zna biti pripremanje za ljetne avanture pa je i Cool odlučio pripomoći da ljeto bude doista ludo i nezaboravno. Donosimo "Pripreme za nezaboravno ljeto u 15 točaka" u kojima ćete moći provjeriti na što sve morate računati i biti spremni prije nego što otpočnu vaši ljetni provodi - od organizacije, planiranja dana, ljetnih tarifa za mobitel, biranja društva, špijuniranja zgodnih komada pa do trikova kojima ćete izgledati zanosno tijekom ljeta... 

"Biebermania" donosi sve najnovije vijesti, tračeve i priče o megazvijezdi Justinu Bieberu... Je li Justin definitivno prekinuo sa Selenom Gomez i viđa li se s Miley Cyrus, zašto The Wanted bend zove Biebera i što mu nude te kakvi su najnoviji Bieberovi glazbeni planovi?

U novom broju Coola pripremili smo super kviz u kojem ćete saznati kakav je dečko najbolji za vas: sportaš, glumac ili rock zvijezda, a u rubrici S.O.S. Milana rješavamo sve vaše probleme i dvojbe.

I za kraj smo ostavili super vijest. Povećali smo broj postera i odsad ćete ih u Coolu imati čak devet! Od One Directiona, Justina Beibera, Big Time Rusha, Demi Lovato do Little Mixa i mnogih drugih...

Novi broj Coola potražite od četvrtka, 20. lipnja na kioscima za samo 5 kuna, uz koji vas čekaju i besplatne novine 24sata. 

Sudjeluj, komentiraj i reci što ti misliš o svemu tome na www.facebook.com/magazin.cool

Budi cool, čitaj Cool!

Najčitaniji članci