Obavijesti

News

Komentari 57

Oni su lovci na milijune: Ovaj par je na lutriji dobio dva puta

Oni su lovci na milijune: Ovaj par  je na lutriji dobio dva puta
4

Britanski par David Long i Kathleen MacKenzie osvojili su milijun funti na lutriji EuroMillions, i to drugi put u dvije godine. Šanse za to su 283 milijarde prema 1

VIDEO

Sretni par nakon prvog milijuna ostao je živjeti u istoj kući kao dotad. Sad kad su dobili drugi milijun, planiraju krstarenje Mediteranom. Vjerojatnost za taj vrtoglavi dobitak bila je 283 milijarde naprema jedan.

Pokretanje videa...

24sata 00:28

- Uvijek znam kad ću dobiti, znao sam i prvi put. Igram loto kad znam da ima puno nagrada. Posljednji put sam znao da imam dobre šanse jer je bilo sto nagrada po milijun funti - kazao je sretni dobitnik, koji je sasvim slučajno nakon osvojenog milijuna prošle godine odlučio opet igrati.

PA/PIXSELL

- Prolazio sam pored kioska i vidio sam da ima deset nagrada od jedan milijun, ali i lijep automobil. Pa sam pokušao. Vrijedilo je tih nekoliko linija koje sam povukao. Igrao sam standardne brojeve i dobio peticu - rekao je oduševljeni Britanac, koji ipak još ne može vjerovati da ga je sreća tako pomazila.

- U subotu ujutro sjedio sam ispred televizora i gledao izvlačenje brojeva. Kad sam ih sve dobio, Kathleen mi je rekla, ne vjerujući: ‘Pa stvarno si opet dobio kao što si i rekao’ - ispričao je zadovoljni David.

PA/PIXSELL

- Ovo je zaista neobična situacija. Ljudi su šokirani kad osvoje nagradu jedanput. Ne mogu ni zamisliti kako je to kad je osvojite dva puta - rekli su iz kompanije koja organizira britansku nacionalnu lutriju.

David i Kathleen 18 godina su bili u sretnoj i skladnoj vezi. I onda kad su prošle godine osvojili svoj prvi milijun, odlučili su se napokon vjenčati. Boje na svadbi su bile crvena i bijela jer je David veliki fan nogometaša Liverpoola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...
AKCIJA POLICIJE I USKOKA

Među osumnjičenima i poznati gospodarstvenik? Uhićenja u četiri županije zbog droge...

U tijeku su uhićenja i hitne dokazne radnje na području Zagreba, Osječko-baranjske, Bjelovarsko-bilogorske i Splitsko-dalmatinske županije...

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'
VELIKE SU ŠTETE

FOTO Nevrijeme poharalo sjever Hrvatske: 'Vjetar čupao stabla i krovove, to nismo još vidjeli...'

To je bio kao neki vrtlog promjera oko 50 metara. Već su se sve granje, crjepovi, limovi, salonitne ploče vrtjeli u krug. U našem dvorištu završio je sav crijep sa susjedova pomoćnog objekta, ispričali su nam mještani
Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'
DETALJI TRAGEDIJE

Zbog nesreće u Dugom Selu su uhitili vozača (27): 'Skretao je kad je dijete prelazilo cestu'

Vozač kamiona će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku. Prijavili su ga tužiteljstvu zbog izazivanja prometne nesreće s posljedicom smrti