News

Komentari 21

Očarala ga Bandićeva fontana? Prevrnuo se u kružnom toku

Očarala ga Bandićeva fontana? Prevrnuo se u kružnom toku

Na zagrebačkom Britanskom trgu u srijedu negdje oko 10 sati prevrnula se prikolica kamiona stranih registarskih oznaka. Nasreću, nitko nije ozlijeđen a šteta je brzo sanirana. Kamionom su prikolicu vratili na cestu

Vozio se po kružnom toku, vjerojatno je prejako skrenuo i prikolica mu se zanijela i prevrnula nasred ceste. Brzo su ju ispravili uz pomoć kamiona i nekoliko prolaznika, rekao nam je jedan od čitatelja koji su napravili fotografije nesreće.

Prikolica kamiona čeških registarskih oznaka prevrnula se tijekom vožnje po novom kružnom toku na Britanskom trgu u srijedu oko 10 sati. Pošto je prikolica brzo ispravljena od strane prolaznika, nitko nije kontaktirao zagrebačku policiju, te su nam oni rekli da nisu zaprimili dojavu o prevrnutom kamionu. Nasreću, nitko nije ozlijeđen u prevrtanju, a šteta je minimalna.

 

>>> Ako imate smiješni video pošaljite nam ga na mail mojvideo@24sata.hr za Oops Croatia. U mailu ostavite vaše podatke - ime, prezime i mjesto gdje je snimljen video. Kratko nam opišite o čemu se radi u videu i tko je glavni glumac ili glumica. Za svoju i tuđu simpatičnu sramotu koju je zabilježila kamera možete osvojiti i do 1000 kuna. Sretno i (ne)spretno!

Najčitaniji članci