Obavijesti

News

Komentari 13

Opljačkali banku u Sarajevu: Ubili su prolaznika na biciklu

Nakon pljačke poslovnice Raiffeisen banke razbojnici su zapucali i ranili slučajnog prolaznika, biciklistu. Iako mu je pružena prva pomoć, biciklist je ubrzo preminuo

VIDEO

Nepoznati razbojnici s automatskim puškama i pancirkama opljačkali su u četvrtak ujutro Raiffeisen banku u Sarajevu, u naselju Ilidža. Nakon pljačke pobjegli su automobilom prema izletištu Stojčevac, a prilikom bijega zapucali su i ranili biciklista. Biciklist je ubrzo preminuo, potvrdio je Irfan Nefić, glasnogovornik policije MUP-a kantona Sarajevo, javljaju mediji u BiH.  

- Liječnik je konstatirao smrt nešto poslije 9 sati - rekao je Nefić. Trenutno nisu poznate informacije o identitetu i starosti stradalog, piše Klix.ba.

Prema riječima svjedoka, dva pljačkaša izašla su iz banke naoružani automatskim puškama i ušli u automobil koji ih je čekao ispred. U automobilu ih je čekao vozač. Jedan od pljačkaša navodno je izrazito visok. 

Nadugo potom, zapalili su automobil i pobjegli u nepoznatom smjeru.

Policija traga za pljačkašima, a u potjeru su se uključili i pripadnici specijalnih jedinica MUP-a KS.

Ujutro opljačkana još jedna poslovnica Raiffeisen banke

U četvrtak ujutro, oko 9.10 sati opljačkana je još jedna poslovnica Raiffeisen banke u Sarajevu, i to u općini Hrasno.

No, nedugo nakon pljačke, policija je uhitila pljačkaša. Kod njega su pronašli pištolj. U ovoj pljački nije bilo ozlijeđenih, javlja Klix.ba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...
Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'
AVIONI OBIŠLI HRVATSKU

Snimili Rafale iznad Vukovara: 'Vidjeti ih iznad Vodotornja i bolnice je posebno i prekrasno'

VUKOVAR - Bilo ih je prekrasno vidjeti u Vukovaru. Letjeli su prvo iznad vojarne, zatim iznad Vodotornja i bolnice. Baš prekrasan prizor. Nisu ni upola glasni kao primjerice Mig-ovi koji su u iznad Vukovara letjeli na Dan branitelja. Ovdje su prošli samo jednom i nastavili su dalje prema ostalim dijelovima Slavonije - javlja nam čitatelj Domagoj Astaloš iz Vukovara. Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije Bljesak borbeni avioni Rafale preletjeti su područje Hrvatske, a snimke prelijetanja su nam poslali i čitatelji iz Bjelovara i Belog Manastira.