News

Komentari 3

Opljačkali vikendicu, vlasnika su napali i bacili ga u vodu

Opljačkali vikendicu, vlasnika su napali i bacili ga u vodu

Policija za razbojništvo sumnjiči mladiće stare 25 i 21 godinu. Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražili su dom i druge prostorija kojeg koriste počinitelji te su pronašli ukradene predmete

Međimurska policija je uhvatila dvojicu koji su u petak oko 15.30 sati u blizini Gornjeg Kuršanca, u predjelu zvanom „Donji Omeki“, na otočiću na rijeci Dravi, provalili u vikendicu. U tome ih je zatekao vlasnik objekta koji je potom pokušao pobjeći, ali su ga počinitelji sustigli, fizički napali i bacili u vodu te mu ukrali ruksak u kojem su se nalazile njegove osobne stvari.

Nakon toga muškarac se otrgnuo i pobjegao na obalu rijeke odakle je zatražio liječničku pomoć. Lakše je ozlijeđen. 
Policija za razbojništvo sumnjiči mladiće stare 25 i 21 godinu. Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražili su dom i druge prostorija kojeg koriste počinitelji te su pronašli predmete koji se dovode u vezu s ovim kaznenim djelom. 

Također je u prostorijama Policijske postaje Čakovec obavljeno i prepoznavanje oba počinitelja ovog kaznenog djela. Predani su u subotu pritvorskom nadzorniku PU međimurske. U nedjelju su ih doveli na Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu i sucu istrage Županijskog suda u Varaždinu koji im je odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te su predani u zatvor u Varaždinu.

OBILJEŽAVANJE 14. OBLLJETNICE VATROGASNE TRAGEDIJE NA KORNATIMA: