Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
331 komentara

Oprez! Idu kandidati! Izbori su iduće nedjelje, a uvrede pršte

NEMA SUČELJAVANJA I dok se troje kandidata tuku svim mogućim oružjem Mislav Kolakušić rijetko istupa. Za razliku od njega Anto Đapić žali se na nejednak tretman.

331 komentara

Dvije prometne nesreće autobusa, kojim aktualna predsjednica i kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović obilazi Hrvatsku, na udaru su njezinih protukandidata.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Nakon što je predsjedničin autobus u Loboru na putu do skupa u uskoj ulici okrznuo automobil u kojoj su bili majka i dijete, srećom sve je prošlo samo uz materijalnu štetu, javio se i vozač iz okolice Kaštela. Tvrdi da je 7. prosinca kod mjesta Zvjerinac blizu Knina, autobus okrznuo i njegovo teretno vozilo i razbio mu retrovizor.

- Demografska mjera i to pasivna je, kad već toliko ljudi odlazi iz Hrvatske, da ne pobiješ ono što je preostalo svojim autobusom i retrovizorima - ponovno joj je iz Rijeke poručio Zoran Milanović.

Ponovio je kako se on i njegov tim voze u autu srednje klase s jako tvrdim amortizerima, ali su srećom kaže, naše autoceste dobre još iz vremena Ivice Račana. Grabar Kitarović nije štedio ni Miroslav Škoro.

- Predsjednica mi maše nekom knjižicom, koja je njezin program. Da sam bio predsjednik pet godina ja bih mahao rezultatima svog rada. Ona maše knjižicom u kojoj je lista želja za Djeda Božićnjaka. U toj knjižnici bi trebao biti samo vozni red njezinog autobusa i kolone da više ne udaraju ljude po cesti, da se znamo maknuti kad oni nailaze - poručio je Škoro.

Odgovorio je na prozivke Grabar-Kitarović da je ‘90-ih tamburao po Americi i bio u ormaru.

- Pitao bih je što je radila u mom ormaru devedesetih. Što znači tamburanje? Je li to omalovažavanje hrvatske tamburice i hrvatskog identiteta - upitao je Škoro.

Kolinda Grabar-Kitarović na predizbornom skupu u Slavonskom Brodu KOLINDA O PANTOVČAKU 'Kad smo došli u ured obrisali smo prašinu. Ništa nisu radili'

Stigla je reakcija HDZ-ove zajednica žena Katarina Zrinski. Oštro su osudile Škorin seksistički ispad.

- Skandaloznom izjavom da mu je „predsjednica bila u ormaru“ vrijeđa ne samo predsjednicu RH, već cijeli ženski rod. Ni u najžešćim političkim debatama, barem među pristojnim ljudima, nije prihvatljivo omalovažavati protukandidatkinju samo zato što je žena i iznositi seksističke aluzije - propćili su.

Navode da je Škoro nakon ovoga vulgarnog izgreda izgubio svako pravo da ga se naziva „gospodinom“.

Split: Predizborni skup predsjedničkog kandidata Miroslava Škore 'KOLINDA U ORMARU' 'Škoro je izgubio pravo da ga zovemo gospodinom radi toga'

- U nedostatku argumenta i programa pokušao je predsjednicu diskreditirati na temelju spola, no time je na vlastitu žalost samo demonstrirao svoje prostaštvo, primitivizam, iskompleksiranost i manjak osnovne kulture - poručili su iz HDZ-ove zajednice žena. I dok se troje kandidata tuku svim mogućim oružjem Mislav Kolakušić rijetko istupa. Za razliku od njega Anto Đapić žali se na nejednak tretman.

Tema: Predsjednički izbori

Možda vas zanima i ovo:
Message