News

Komentari 1

Oprez: Prometna nesreća na A1 između Gornje Ploče i Sv. Roka

Oprez: Prometna nesreća na A1 između Gornje Ploče i Sv. Roka

Tijekom dana moguće su poteškoće u prometu, povremeni zastoji i vožnja u koloni na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji...

Prometna nesreća je na autocesti A1 između čvorova Gornja Ploča i Sveti Rok u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine 80 km na sat, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub.

Prometna nesreća je i na  A3 između čvorova Križ i Popovača u smjeru Lipovca. Promet se odvija  jednom prometnom trakom.

Tijekom dana moguće su poteškoće u prometu, povremeni zastoji i vožnja u koloni na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Do 30. lipnja,  zbog radova noću od 22 do 5 sati zatvara se DC1, „Brza cesta Solin–Klis“, u smjeru Splita. Obilazak je "starom kliškom cestom" (ŽC6253).

Do 28. srpnja zatvoren je ulazni krak na čvoru Babina Greda u smjeru Bregane i izlazni krak u smjeru Lipovca.
Od subote,  27. lipnja, do ponedjeljka, 29. lipnja, od 5 do 14 sati, na dionici autoceste B8 Istarskog ipsilona, između čvora Lupoglav i čvora Vranja, moguće su kratkotrajne obustave prometa za vozila ukupne mase veće od 7,5 t zbog postavljanja nosivih greda objekta na gradilištu.
U čvoru Ivoli zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke te ulaz u smjeru Pule; u čvoru Cerovlje zatvoren je izlaz iz smjera Pazina te ulaz u smjeru Rijeke.

Na graničnom prijelazu Mađarska - Hrvatska, Goričan II (Letenje II)  osobna vozila čekaju na ulazu  3 sata.

Na GP Slovenija - Hrvatska Macelj (Gruškovje) osobna vozila na ulazu čekaju u 1,30 sati.

Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol - Split i Split – Hvar odgađa za 3. srpnja.

Početak plovidbe na međunarodnoj liniji Zadar – Ancona odgađa se za subotu, 20. srpnja.

Jadrolinija nastavlja s plovidbom izvanredne međunarodne teretne linije Zadar-Ancona po istom redu plovidbe. Linija je namijenjena isključivo teretnim vozilima.