Obavijesti

News

Komentari 1

Optuženi je vikao da ga je 'peder želio silovati i ubiti'

Optuženi je vikao da ga je 'peder želio silovati i ubiti'
1

U nastavku suđenja Bruni Duiću (22) optuženom da je 19. prosinca 2008. s 31 ubodom katana ubio Miljena Veršića (41) ispitali su prve svjedoke

VIDEO

Optuženi je vikao kako ga je peder pokušao silovati i ubiti. Pokazivao je i veliku ranu na ruci. Bio je izvan sebe, drhtao je i plakao, rekao je svjedok Darko Polanščak, prisjećajući se na Županijskom sudu u Zagrebu ubojstva od 19. prosinca prošle godine. Tužiteljstvo tereti Brunu Duića (22) da je dvjema katanama ubio Miljena Veršića (41), koji je živio na drugom katu zgrade u zagrebačkoj Ulici Bartolići 59.
Polanšček stanuje u prizemlju zgrade i oko 21.30 sati začuo je "iskonsku paničnu vrisku". Izašao je van i vidio potpuno krvavog Duića, koji nije znao gdje se nalazi. Spominjao mu  je da mu je "peder rekao da će ga ubiti, baciti u kadu, politi kiselinom i rastvoriti ga, što mu ne bi bilo prvi put te da ga je onda upiknuo."
- Izašavši iz stana, otišao sam na drugi kat pogledati tko viče. Vidio sam potpuno krvavog Veršića kako viče: 'Vode, vode' i 'Upomoć' - rekao je svjedok, dodavši kako je optuženi bio toliko krvav i da ga ne vidi sada u sudnici, ne bi znao kako izgleda.
I njegov sin Silvije Polanščak (19) bio je doma. Rekao je kako je s drugoga kata čuo dva glasa koji su naizmjence vikali "Upomoć!" i "Zovite policiju".
Na sudu se pojavio i Ivan Balenović (30), također stanar u zgradi. Ispostavilo se da je trebala svjedočiti njegova supruga Ivana te da je on pogreškom dobio poziv.
- Te večeri sam taman dolazio doma. Supruga i susjedi su mi s balkona vikali da ne ulazim u zgradu jer se nešto događa - rekao je Balenović.
Svjedokinja Elizabeta Jarnjak (27) živi u stanu ispod Veršićeva.
- S dečkom sam gledala televiziju i čuli smo strašnu buku, kao drmanje namještaja. Onda sam čula svađu. Jedan od glasova je vikao "Nisam" i "Mobitel". Onda sam čula "Izlazi van", "Upomoć" i pozvala sam policiju - rekla je svjedokinja, dodavši kako ne zna tko je rekao "Izlazi van!".
U sudnici je bila i majka optuženog koju je sudac udaljio iz sudnice jer će je možda ispitati kao svjedokinju. Suđenje se nastavlja u četvrtak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu