Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Optužnica: Djevojka je krala novac u trgovinama i kafićima

Razbojnicu se tereti i da je lani 28. veljače iz prodavaonice u Varaždinu, uzela bocu alkoholnog pića i bez plaćanja robe se uputila prema izlazu. Kad ju je prodavačica zaustavila, odgurnula ju je

0 komentara

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu, podiglo je optužnicu protiv 31-godišnjakinje zbog razbojničke krađe i teške krađe. Sumnjiči je se da je tijekom noći s 14./15. rujna 2017. godine, na ulaznim vratima ugostiteljskog objekta u Varaždinu razbila staklo i kroz otvor rukom dohvatila ključ s unutrašnje strane vrata te ih otključala. Uzela je novac od dnevnog pologa i novac iz automata za klađenje i to preko 4.700 kuna.

Razbojnicu se tereti i da je lani 28. veljače iz prodavaonice u Varaždinu, uzela bocu alkoholnog pića i bez plaćanja robe se uputila prema izlazu. Kad ju je prodavačica zaustavila, odgurnula ju je rukom i otišla s robom iz prodavaonice. 

Također je se optužnicom tereti da je 12. prosinca 2018. godine u Varaždinu iz blagajne u ugostiteljskom objektu uzela 200 kuna, odgurnula konobaricu i šakom je udarila u leđa, te krenula prema izlazu. No, zaustavila ju je gošća u lokalu koja je zaključala vrata . Nju je odgurnula i pokušala izaći kroz prozor, ali je gošća uspjela zatvoriti prozor i tako spriječiti njezin bijeg.  

Možda vas zanima i ovo:
Message