Obavijesti

Promo sadržaj

Opuštanje u Daruvarskim toplicama – aktivni detoks!

Opuštanje u Daruvarskim toplicama – aktivni detoks!
10

Želite li pokrenuti svoje tijelo i vratiti mu snagu kroz razne rehabilitacijske i sportsko- rekreacijske sadržaje, poboljšati svoje prehrambene navike uz savjete nutricionista, pravo je vrijeme da posjetite Daruvarske toplice

Daruvarske toplice su visoko pozicioniran i suvremeno oblikovan centar očuvanja zdravlja savršeno uklopljen u prirodu, u srcu jedinstvenog povijesnog pejzažnog perivoja, na samim izvorima ljekovite termalne vode. Zato su ga stari Rimljani nazivali „Mjestom po mjeri čovjeka“. 

Korištenjem sauna i wellness sadržaja, pomoći ćete tijelu u detoksikaciji, vježbanjem u vrhunski opremljenom fitness centru učvrstiti ćete mišićnu masu, a plivanjem  u bazenima s ljekovitom termalnom vodom poboljšati ćete opće stanje organizma te smanjiti upalne procese u tijelu. Ljekovita termalna voda daruvarskih izvora ima iznimne koristi kod oboljenja zglobova, tetiva, mišića, bolesti krvnih žila, perifernih živčanih lezija, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti i smetnji: stresa, umora, smanjene koncentracije i pamćenja, preosjetljivosti, razdražljivosti, te smetnji sa spavanjem.

Sauna je prirodan i veoma koristan način aktivne detoksikacije organizma. Povećanje temperature poboljšava cirkulaciju što rezultira jačim znojenjem i izbacivanjem otrova i nečistoća iz organizma kroz kožu. 

Korištenje saune ima mnoge pozitivne učinke na naše zdravlje:

  • detoksikacija
  • gubitak težine
  • ubrzava cirkulaciju krvi
  • smanjuje bol
  • pomlađuje kožu
  • poboljšava kardiovaskularno zdravlje
  • poboljšava imunološki sustav
  • bolji san
  • opuštanje od stresa
  • ubrzava metabolizam

Uz primjenu ljekovite termalne vode i mineralnog blata – fanga, Daruvarske toplice provode wellness-spa programe, programe detoksikacije i mršavljenja, rehabilitacijske programe liječenja lokomotornog sustava i sportskih ozljeda, kao i program pomoći liječenju neplodnosti. 

Svakodnevni stres zamijenite opuštanjem u ugodnom ambijentu Daruvarskih toplica i priuštite svome tijelu vrhunsku njegu, rehabilitaciju i relaksaciju uz raznovrsne tretmane i masaže. U snazi ljekovite vode za tijelo i netaknutoj prirodi za dušu, pronaći ćete mir i obnoviti svoju snagu. 

Za više informacija obratite se s povjerenjem na: Daruvarske toplice, Julijev park 1, 43500 Daruvar, tel. 043/623 632, 623 624, www.daruvarske-toplice.hr, e-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr
 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!