News

Komentari 146

Orešković se ispričala bivšem suprugu: 'Obilo mi se o glavu'

Orešković se ispričala bivšem suprugu: 'Obilo mi se o glavu'

Orešković je rekla kako joj je teže bilo uspavati svoju kuju već proći kroz razvod, no to je pojasnila time da razvod ne dolazi preko noći već njemu prethodi nekoliko godina onog čega ne želite

Saborska zastupnica Dalija Orešković ranije je rekla da joj je teže bilo uspavati svoju kuju staru 12 godina nego proći kroz postupak razvoda od supruga Frana Letice, a za N1 je odlučila pojasniti tu izjavu:

- Ta izjava mi se tako negativno obila o glavu a nisam mislila ništa loše. Stvar je u tome da razvod ne dolazi preko noći, nije iznenađenje, njemu prethodi nekoliko godina situacije u kojoj shvatite da ne živite život koji želite živjeti i kad već donesete tu odluku zapravo su sve emocije i sva bol već davnih dana odrađeni i oplakani.

- Dakle, nestanak ljubavi i poštovanja je oplakan nekoliko godina prije nego je odluka o razvodu donesena, a gubitak kućnog ljubimca mi se dogodio usred predizborne kampanje kad ja nisam imala luksuz doslovno pustiti jednu, jedinu suzu jer smo taj dan imali predizborni skup. Pas je bio star i bolestan, ali nekako su emocije još uvijek bile tu. Taj pas je bio sa mnom prije nego što je moj bivši suprug uopće ušao u moj život. Prošla sam s njim situacije samoće i taj psić je taj dio tada prošao sa mnom - rekla je Orešković te dodala da neke izjave lako mogu zvučati drukčije od njihove namjere.

Ispričala se bivšem suprugu i njegovoj obitelji te pojasnila kako ona i suprug nastoje kćeri poštediti traume razvoda:

- Dijelimo skrb o djevojčicama, one su nekoliko dana u tjednu kod oca, a nekoliko sa mnom - rekla je Orešković za N1 o osmogodišnjim blizankama.

 

Najčitaniji članci