News

Komentari 92

Oryx Taxi je odradio posljednju vožnju, povlače se iz Zagreba

Oryx Taxi je odradio posljednju vožnju, povlače se iz Zagreba

U priopćenju je Taxi Oryx naveo kako se tržišna utakmica u poslovnom svijetu vodi kvalitetom usluge, sigurnošću putnika, korektnom cijenom, a sve u okviru zakona

Oryx Taxi je u srijedu odradio svoje posljednje vožnje, stoji u priopćenju tvrtke. Naveli su kako se povlače dok se situacija na tržištu ne promijeni, prenosi Večernji list

Istaknuli su kako se tržišna utakmica u poslovnom svijetu vodi kvalitetom usluge, sigurnošću putnika, korektnom cijenom, a sve u okviru zakonskih normi.

- Fer tržišnu utakmicu zasigurno ne predstavljaju neplaćeni prekovremeni sati zaposlenicima, neizdavanje računa, rad s vozilima bez valjanih licenci za rad na području Grada Zagreba, rad s nekvalificiranim vozačima i formiranje cijena na tim osnovama - naveli su iz Oryx Taxija u priopćenju. 

Naglasili su i kako bi morali nabaviti rabljene automobile u vrijednosti manjoj od 70.000 kuna da bi opstali. Osim toga, umjesto tri vozača po vozilu, morali bi imati dva te organizirati svakodnevni rad u smjenama od 12 sati. Iz Oryxa ističu kako ne žele tako poslovati.

>>> Više pročitajte u Večernjem listu

Najčitaniji članci