Obavijesti

News

Komentari 31

Osam tjedana vodio je borbu s koronom: 'Izgubio sam 20 kg'

Osam tjedana vodio je borbu s koronom: 'Izgubio sam 20 kg'
1

Izgubio sam najmanje 20 kila. Otišao sam s jedno 91 kilogram u bolnicu, a za vrijeme boravka vjerojatno sam pao sve do 70. Kući sam se vratio sa 74 kilograma, priča Ivan Ivičak iz Karlovca

VIDEO

Nekoliko dana bio sam u karlovačkoj bolnici i onda sam bio u Klinici dr. Fran Mihaljević osam tjedana. Dio vremena sam bio i na respiratoru. Vratio sam se prije tri tjedna doma i sad je sve OK, rekao je Karlovčanin Ivan Ivičak (71) za Radio Mrežnica.

Za svoju pobjedu protiv korona virusa zahvaljuje se zdravstvenim djelatnicima:

- Bez lažne patetike, ali to su vrhunski profesionalci jer ja sam došao sa simptomima kao i svi drugi međutim naglo mi se stanje pogoršavalo. Praktički u jedan dan dobio sam upalu pluća i sve druge simptome. Vrlo brzo su me pod rotirkama prevezli u Zagreb. Kad je taj respirator završio, a to nije baš neko ugodno iskustvo, sve je bilo u redu, samo da se pluća dovedu u funkciju, prisjetio se danas.

Virus je “pokupio” na humanitarnom teniskom turniru u Karlovcu još 9. ožujka i nije bio jedini. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nema tu velike priče. Dogodilo se kako se dogodilo, bili smo svi zajedno i neki su pogođeni, a neki nisu. Moja obitelj, bili smo doma, svi su negativni. Ne vraćam se previše tome, idem naprijed. Ono što je bilo prošlo je tako kako je, na žalost za Željka Belavića to nije dobro završilo, za sve druge je - rekao je pa otkrio - izgubio je barem 20 kilograma!

– Sad sam kod kuće, malo sam vratio kilažu. Izgubio sam najmanje 20 kila. Otišao sam u bolnicu s jedno 91 kilogram, bio sam vjerojatno na 70 - kaže Ivičak koji se u međuvremenu vratio do 77 kilograma, no ipak, još ne misli van kuće. To će tek kad nabije nazad još pokoji kilogram. Za kraj, otkriva kako će dalje biti u karlovačkoj bolnici za dobrobit istraživanja:

-Bit ću u njihovom programu za ispitivanje. Na raspolaganju sam, tako smo se dogovorili da ubuduće nekima bude lakše nego meni, zaključio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a